211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ελένη Φουρέιρα: Στην απονομή του diamond album της

Ελένη Φουρέιρα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια πολύ ξεχωριστή στιγμή για την επαγγελματική πορεία της.

Την Τετάρτη, η Ελένη Φουρέιρα έζησε μια στιγμή που θα αποτελέσει αναμφίβολα ένα σταθμό στην πορεία της καριέρας της. Το πρώτο diamond album στην Ελλάδα απονεμήθηκε σε εκείνη, επιβεβαιώνοντας την αναμφισβήτητη επιτυχία της.

Με πάνω από 128 εκατομμύρια streams και 150 εκατομμύρια YouTube views, το άλμπουμ “Poli_Ploki” αναδείχθηκε ως απόλυτο φαινόμενο.

Η διάσημη τραγουδίστρια δεν ήταν μόνη της σε αυτή τη στιγμή. Μαζί της ήταν η οικογένειά της, ο σύντροφός της, και οι αδελφές της, προσφέροντας την απαραίτητη στήριξη και αγάπη. Με ένα εντυπωσιακό σαμπανί μίνι φόρεμα, παρέλαβε τον διαμαντένιο δίσκο της, σε μια λαμπερή τελετή στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού.

Αναφερόμενη στη στήριξη που λαμβάνει από τον σύντροφό της, και δίνοντας έμφαση στη σημασία της μητρότητας στη ζωή της, η Φουρέιρα ανέδειξε τον ρόλο της οικογένειας στην επίτευξη των επαγγελματικών της στόχων.

Όταν ρωτήθηκε για το πώς συνδυάζει τη μητρότητα με τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, αναγνώρισε την πρόκληση του να ισορροπεί ανάμεσα στα δύο, αλλά εξέφρασε ευγνωμοσύνη για τη στήριξη που λαμβάνει από τους αγαπημένους της.

Με το “Poli_Ploki” να γίνεται το πρώτο diamond album από γυναίκα καλλιτέχνιδα στην Ελλάδα, η ίδια αποδεικνύει ότι η αφοσίωση στη μουσική και η προσπάθεια  μπορούν να οδηγήσουν στην πραγματοποίηση μεγάλων ονείρων!

Ελένη Φουρέιρα: Στην απονομή του diamond album της

Απονομή diamond album Ελένης Φουρέιρα

Την ίδια εβδομάδα, η τραγουδίστρια ολοκλήρωσε και τις εμφανίσεις της στο Nox Athens.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024