211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Mezzo Athens: Πότε ολοκληρώνει τις εμφανίσεις η Ζήνα;

ζηνα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια άκρως επιτυχημένη σειρά εμφανίσεων φτάνει στο τέλος.

Αυλαία ετοιμάζεται να ρίξει ένα από τα πιο αγαπημένα και επιτυχημένα σχήματα του τελευταίου διμήνου. Το Mezzo Athens και η Πέγκυ Ζήνα ολοκληρώνουν τις μοναδικές τους εμφανίσεις που έχουν κερδίσει για τα καλά την αγάπη του κοινού στην Αθήνα.

Κάθε εβδομάδα, μαζί με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, η αγαπημένη τραγουδίστρια παραδίδει μαθήματα διασκέδασης και αφήνει ανεξίτηλες αναμνήσεις στο κοινό της, που την ακολουθεί με πάθος σε κάθε της βήμα, εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Τώρα, το φινάλε θα γίνει το Σάββατο, 27 Απριλίου 2024. Μια τελευταία βραδιά μοναδικής διασκέδασης, με ένα άκρως λαϊκό πρόγραμμα, περιμένει το κοινό της τραγουδίστριας. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την πρεμιέρα αυτή της αγαπημένης ερμηνεύτριας.

«Αυτό το Σάββατο 27/04 κλείνει μια υπέροχη σεζόν!Κάθε Σάββατο και Κυριακή το “Mezzo Athens” ήταν το απόλυτο meeting point της αθηναϊκής νυχτερινής ζωής.

Σας περιμένουμε λοιπόν το Σάββατο 27/04 για ένα αξέχαστο closing party!», έγραψε το νυχτερινό κέντρο στην ανάρτηση που έκανε.

Mezzo Athens: Πότε ολοκληρώνει τις εμφανίσεις η Ζήνα;

Ποια θα είναι τα επόμενα βήματα της αγαπημένης ερμηνεύτριας σε κάποιο άλλο νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας; Σύντομα θα μάθουμε τα επόμενα βήματά της που το μόνο βέβαιο είναι πως θα συναρπάσουν τους θαυμαστές της.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024