211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ηλίας Καμπακάκης: 10 χρόνια εμφανίσεων στο Casper!

Ηλίας Καμπακάκης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ο καλλιτέχνης έριξε αυλαία το βράδυ της Τρίτης και έκλεισε έναν μεγάλο κύκλο!

Μια μοναδική σεζόν εμφανίσεων διέγραψε και φέτος ο άκρως επιτυχημένος και αγαπημένος Ηλίας Καμπακάκης. Εκτός από τις εμφανίσεις στο Φωταέριο και το πλευρό του Γιώργου Μαζωνάκη, ένα μεγάλο βήμα επαγγελματικής επιτυχίας για εκείνον, που γνώρισαν τεράστια επιτυχία και ολοκληρώθηκαν στις αρχές Απριλίου, ο καλλιτέχνης χάρισε και στην Θεσσαλονίκη, τις Τρίτες, και πάλι μια σειρά από μοναδικά live.

Κάθε Τρίτη λοιπόν, για ακόμα έναν χειμώνα, ανέβαινε στη σκηνή του Casper και προκαλούσε τον απόλυτο πανικό. Με το χθεσινό του φινάλε, το οποίο έγινε με τον πιο δυναμικό τρόπο, και με το κοινό να κατακλύζει στην κυριολεξία το νυχτερινό κέντρο, έκλεισε όχι μόνο ένας κύκλος εμφανίσεων αλλά και κάτι ακόμα μεγαλύτερο.

Έκλεισε και ένας τεράστιος κύκλος εμφανίσεων για εκείνον τις Τρίτες, στη συγκεκριμένη πίστα, που ξεκίνησαν πριν… δέκα χρόνια! Ούτε ένα, ούτε δύο ούτε τρία. Δέκα ολόκληρα χρόνια, ο Ηλίας Καμπακάκης ανεβαίνει στη συγκεκριμένη πίστα τις Τρίτες και προκαλεί τον απόλυτο πανικό. Μέσα από το Instagram στάλθηκαν πολλά μηνύματα για τη συγκεκριμένη αυτή συνεργασία, τα οποία ο καλλιτέχνης δημοσίευσε. Ένα από αυτά και το παρακάτω. Ένας κύκλος έκλεισε και πλέον περιμένουμε να δούμε εάν την επόμενη σεζόν θα αναναεωθεί!

Ηλίας Καμπακάκης: 10 χρόνια εμφανίσεων στο Casper!

 

Ηλίας Καμπακάκης: 10 χρόνια εμφανίσεων στο Casper!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024