211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Club Vogue Athens: Πότε κάνουν πρεμιέρα Ιακωβίδης – Ελληνίδου;

ιακωβίδης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια νέα συνεργασία έρχεται, σε μια νέα πίστα!

Μια μοναδική πρεμιέρα θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν, όσοι βρεθούν στο Club Vogue Athens στις 10 Μαΐου 2024: Το νυχτερινό κέντρο, που πλέον επιστρέφει με νέο όνομα και απόλυτο ανανεωμένο, ετοιμάζεται να υποδεχτεί στη σκηνή του ένα μοναδικό δίδυμο: τον  Πέτρο Ιακωβίδη και την Ρία Ελληνίδου.

Οι δύο καλλιτέχνες, που εδώ και καιρό είναι γνωστό ότι θα συνεργαστούν για πρώτη φορά, είναι πανέτοιμοι να ανοίξουν την αυλαία του σχήματος με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο. Μαζί με τον Χρήστο Σαντικάι, που θα ολοκληρώνει το πρόγραμμα, θα μετατρέπουν το αγαπημένο στέκι στον πιο hot προορισμό διασκέδασης κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Οι φαν των δύο καλλιτεχνών περιμένουν πώς και πώς αυτήν τη συνεργασία, καθώς είναι η πρώτη τους φορά που θα εμφανιστούν μαζί στη σκηνή. Με τον Χρήστο Σαντικάι να ολοκληρώνει το εντυπωσιακό πρόγραμμα, η βραδιά αναμένεται να είναι γεμάτη ενέργεια και ξεσηκωτικές μουσικές επιλογές.

Το Club Vogue Athens επιστρέφει δυναμικά στο προσκήνιο της νυχτερινής ζωής, με το νέο του όνομα και την απόλυτη ανανέωση του χώρου. Με τον συνδυασμό της επιτυχίας του Πέτρου Ιακωβίδη και της συναρπαστικής ερμηνείας της Ρίας Ελληνίδου, η σειρά εμφανίσεων υπόσχεται να μείνει αξέχαστη στη μνήμη του κοινού.

Από τη στιγμή που οι πόρτες θα ανοίξουν, το Club Vogue Athens θα μετατραπεί σε έναν από τους πιο hot προορισμούς διασκέδασης κάθε εβδομάδα. Με την ενθουσιώδη ανταπόκριση που έχει ήδη λάβει, η πρεμιέρα αυτή αναμένεται να σπάσει τα ταμεία!

Club Vogue Athens: Πότε κάνουν πρεμιέρα Ιακωβίδης – Ελληνίδου;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024