211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Cabana Live Stage: Δες βίντεο από την τελευταία βραδιά του σχήματος

τερλέγκας και κατσίγιαννη
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Αυλαία έριξαν Τερλέγκας, Κατσίγιαννη, Κονταρός.

Στον πολύ μεγάλο χάρτη διασκέδασης της νυχτερινής Αθήνας, το «CABANA Live Stage» έγινε η απόλυτη «πύλη» προς έναν κόσμο γεμάτο διασκέδαση και λαϊκή μουσική. Με μια σεζόν γεμάτη εκρηκτικές εμφανίσεις, το σχήμα με τους εξαιρετικούς Βασίλη Τερλέγκα, Τζένη Κατσίγιαννη, Θοδωρή Σερλή και Μανώλη Κονταρό κατάφερε να χαράξει το δικό του ανεξίτηλο σημάδι.

Κάθε βράδυ, τις Παρασκευές και τα Σάββατα, οι θρυλικές επιτυχίες τους ανέβαζαν τον παλμό της διασκέδασης σε νέα ύψη, ενώ η χορός ήταν πραγματικά ασταμάτητος. Η σύνθεση του σχήματος ήταν η μαγική συνταγή για την απόλυτη επιτυχία, με το Cabana να κερδίσει για ακόμα μια φορά τη θέση του ως ένα από τα πιο αγαπημένα μέρη για διασκέδαση.

Η τελευταία εμφάνιση του σχήματος το προηγούμενο Σάββατο, 27 Απριλίου 2024, ήταν μια τελευταία, εκρηκτική βραδιά που απογείωσε το κέφι και τη διασκέδαση και έκλεισε την αυλαία με τον καλύτερο τρόπο.

Κλείνοντας αυτό το κεφάλαιο γεμάτο χαρές και αναμνήσεις, το Cabana Live Stage προετοιμάζεται να υποδεχτεί ένα νέο κεφάλαιο, αφήνοντας πίσω του το απόλυτο σχήμα της διασκέδασης. Και ενώ ανυπομονούμε για το επόμενο σχήμα στην πίστα του, οι αναμνήσεις από αυτές τις επικές νύχτες θα παραμείνουν ζωντανές, ειδικά μέσα από τα βίντεο  που μοιράζεται το ίδιο το κέντρο, όπως τα παρακάτω από την τελευταία βραδιά.

Cabana Live Stage: Δες βίντεο από την τελευταία βραδιά του σχήματος

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024