211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νίκος Βέρτης και Πέτρος Ιακωβίδης μαζί στην ίδια σκηνή

Νικος Βερτης Πετρος Ιακωβειδης που ταγουδαει εμφανισεις κρατηση μπουζουκια 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δες τη (σύντομη) μουσική τους συνύπαρξη

Νίκος Βέρτης και Πέτρος Ιακωβίδης είναι δύο από τους πιο εμπορικούς και πετυχημένους καλλιτέχνες (ο καθένας στη δική του γενιά) και μια μουσική συνάντηση μεταξύ τους είναι αναμφίβολα είναι μια από τις πιο ξεχωριστές στιγμές. Μια τέτοια ξεχωριστή στιγμή είχαν την ευκαρία να απολαύσουν οι θαμώνες του ΥΤΟΝ πριν από λίγες μέρες.

Σάκης Ρουβάς: Το μήνυμα στον Γιώργο Λάνθιμο

Συγκεκριμένα, ο Πέτρος Ιακωβίδης, λίγο πριν την πρεμιέρα του στο fantasia μαζί με την Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Stan, διασκέδασε στο ΥΤΟΝ με το πρόγραμμα του αγαπημένου καλλιτέχνη μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Κατά τη διάρκεια του προγράμματός του ο οικοδεσπότης τον κάλεσε στην πίστα από όπου ερμήνευσε μερικές μεγάλες επιτυχίες του και ξεσήκωσε για τα καλά το κοινό του.

Δες επίσης: IFPI airplay chart: Ποιο τραγούδι βρέθηκε στην πρώτη θέση για το 2018;

Την ίδια βραδιά στο νυχτερινό κέντρο βρέθηκε η Ελευθερία Ελευθερίου, με την οποία ο Νίκος έχει συνεργαστεί πολλές φορές στο παρελθόν. Η συνάντησή τους επίσης χειροκροτήθηκε θερμά και εκείνη ανέβηκε στην πίστα όσο ακόμα βρισκόταν εκεί και ο Πέτρος Ιακωβίδης. Δες παρακάτω στιγμιότυπα από αυτή τη συνάντηση των τριών αγαπημένων καλλιτεχνών που ξεχώρισε την περασμένη εβδομάδα.

Νίκος Βέρτης και Πέτρος Ιακωβίδης μαζί στην ίδια σκηνή

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024