211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νίκος Βέρτης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο – η ανάρτηση του ΥΤΟΝ

Νίκος Βέρτης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δεν πραγματοποιήθηκαν παραστάσεις το σαββατοκύριακο.

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε το απόγευμα του Σαββάτου ο Νίκος Βέρτης με αποτέλεσμα να ακυρώσει τις εμφανίσεις του στην πίστα του YTON the Music Show τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσω ανακοίνωσης από το γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας που εμφανίζεται ο καλλιτέχνης κάθε Σάββατο και Κυριακή, μέσα από τα social media.

Το πρόγραμμα ολοκληρώνουν και φέτος μία ομάδα νεαρών τραγουδιστών που αποτελούνται από τον Κώστα Δόξα, την Κρυσταλλία, την Αντιγόνη, την Εμμανουέλα, τη Ραφαέλα Στεφάνου και τον Vassili Simeon.

Νίκος Βέρτης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο – η ανάρτηση του ΥΤΟΝ

«Λόγω εσπευσμένης μεταφοράς του Νίκου Βέρτη στο νοσοκομείο, οι προγραμματισμένες εμφανίσεις του αγαπημένου μας καλλιτέχνη στο Yton The Music Show για αυτό το Σάββατο 13/4 και την Κυριακή 14/4 θα παραμείνει κλειστό. Σας ζητούμε συγγνώμη για την οποία αναστάτωση. Την ερχόμενη εβδομάδα ξανά μαζί με υγεία».

Νέο τραγούδι για τον καλλιτέχνη

Παράλληλα, ο αγαπημένος καλλιτέχνης μας συστήνει τη νέα του επιτυχία με τίτλο «Αν ήξερες», που μόλις κυκλοφόρησε από την Heaven Μusic και την Super Theama σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Τόσο τη μουσική όσο και τους στίχους της νέας αυτής κυκλοφορίας υπογράφει ο ίδιος, ενώ το νέο κομμάτι συνοδεύεται και από music video σε σκηνοθεσία Luydmil Illarionov – Liusi.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024