211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Λένα Ζευγαρά: Κυκλοφορεί Το Πρώτο Της Album Με Τίτλο «Προαίσθημα»

λένα ζευγαρά, εξώφυλλο
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μόλις κυκλοφόρησε η πρώτη της ολοκληρωμένη δουλειά.

Η Λένα Ζευγαρά, μια ταλαντούχα καλλιτέχνης, έχει αφήσει το στίγμα της στον κόσμο της μουσικής με την μοναδική της φωνή και τη σκηνική της παρουσία. Με μια πορεία γεμάτη δημιουργικότητα και πάθος, η Λένα έχει διανύσει έναν αξιοζήλευτο δρόμο που την έχει οδηγήσει σε νέες δημιουργίες.

Καθώς ο χρόνος προχωρά, η συνεχής εξέλιξή της την έφτασε στο σημείο να ανακοινώσει το πολυαναμενόμενο πρώτο της άλμπουμ. Με τίτλο “Προαίσθημα”, αυτό το άλμπουμ υπόσχεται να είναι μια συναρπαστική «διαδρομή» στον κόσμο της μουσικής της.

Σχεδόν δέκα χρόνια μετά την πρώτη της κυκλοφορία, δηλαδή το πρώτο της single, ήρθε η ώρα για ένα ακόμα ορόσημοε την κυκλοφορία του πρώτους της album με τίτλο «Προαίσθημα».

Το άλμπουμ κυκλοφορεί από τη Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024, από τη δισκογραφική της εταιρεία Panik Records, και περιέχει τις 17 παρακάτω νέες επιτυχίες που θα ακούμε δυναμικά το επόμενο διάστημα.

Λένα Ζευγαρά: Κυκλοφορεί Το Πρώτο Της Album Με Τίτλο «Προαίσθημα» – Άκουσέ το:

Προαίσθημα – Λένα Ζευγαρά: Τα 12 τραγούδια του δίσκου:

  1. Όλα στον αέρα
  2. Δεν ξέρεις
  3. Μεσάνυχτα
  4. Άλλη μια νύχτα
  5. Λένε λένε
  6. Το αγόρι μου
  7. Βήματα
  8. Να ζήσω ή να πεθάνω
  9. Το τελευταίο σου φιλί
  10. Είναι που μου λείπεις
  11. Θα παρακαλάς
  12. Προαίσθημα

Πού τραγουδάει; 

Η Λένα Ζευγαρά και η Panik έχουν ήδη αποκαλύψει και το νέο της βήμα στις live εμφανίσεις, σε ένα σχήμα – «φωτιά» στη νυχτερινή Αθήνα.

Η τραγουδίστρια, συγκεκριμένα, θα βρεθεί στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού στην πίστα του Fantasia, σε μια σειρά εμφανίσεων που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον στην πόλη το καλοκαίρι 2024.

Πρόκειται για μια συνεργασία δύο καλλιτεχνών που θα δούμε για πρώτη φορά φέτος και αναμένεται να κάνουν πρεμιέρα μέσα στον Απρίλιο, κάτι που σημαίνει ότι το σχήμα θα είναι κοντά μας το Πάσχα.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024