211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κράτα με: Νέα επιτυχία από την Πέγκυ Ζήνα – Άκουσέ την

Πέγκυ Ζήνα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακούγεται ήδη στο Mezzo Athens και τώρα κυκλοφορεί και επίσημα.

Η Πέγκυ Ζήνα συνεχίζει τη συνεργασία της με την Panik Platinum με το νέο της single «Κράτα Με», που κυκλοφορεί τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2024 και συνοδεύεται από ένα εμπνευσμένο music video, σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Τσαουσόπουλου.

Το νέο τραγούδι, που ήδη ακούγεται δυναμικά στο Mezzo Athens και έχει κλέψει τις εντυπώσεις, είναι σε στίχους και μουσική του Γιώργου Μουκίδη και μας συνεπαίρνει από το πρώτο άκουσμα. Αποκλειστικά στον Μελωδία 102.4,ακούγεται ήδη από τη Δευτέρα 8 Απριλίου, ενώ πλέον κυκλοφόρησε και επίσημα όπως θα δεις παρακάτω!

Κράτα με: Νέα επιτυχία από την Πέγκυ Ζήνα – Άκουσέ την

Πού τραγουδάει;

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και η Πέγκυ Ζήνα έκλεψαν τις καρδιές του κοινού με τις εμφανίσεις τους, παρουσιάζοντας ένα εξαιρετικό πρόγραμμα που αναδείχθηκε σε μια από τις κορυφαίες εμφανίσεις της σεζόν. Η επιτυχία τους στην Αθήνα φαίνεται από το γεγονός ότι η παράστασή τους συνεχίζεται και στο  Mezzo Athens κατά τη διάρκεια της Άνοιξης του 2024.

Αυτές οι εμφανίσεις ξεκίνησαν πρόσφατα στην Αθήνα και έχουν γίνει η αγαπημένη επιλογή του κοινού κάθε Σάββατο και Κυριακή. Επιπλέον, μπορείτε να βρείτε εδώ όλα τα σχήματα που θα είναι διαθέσιμα για παραστάσεις κατά τη διάρκεια της Άνοιξης στην Αθήνα.

Αυτό το μοναδικό σχήμα, αρχικά προγραμματισμένο για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων, έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία. Ως αποτέλεσμα, η παράστασή του έχει προγραμματιστεί να παραμείνει στο πρόγραμμα για ολόκληρο τον μήνα Απρίλιο, μετά την προσθήκη παράτασης λόγω της αδιαμφισβήτητης επιτυχίας που σημείωσε.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024