211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κωστής Μαραβέγιας: Η Τονια Σωτηροπούλου παίζει στο νέο του videoclip

Κωστής Μαραβέγιας σαωτηροπουλου νεα 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της σόουμπιζ μαζί στην οθόνη

Κωστής Μαραβέγιας και Τόνια Σωτηροπούλου είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ τον τελευταίο χρόνο και πλέον, εκτός από προσωπικά ενώθηκαν… και επαγγελματικά! Η αγαπημένη ηθοποιός πρωταγωνιστεί στο νέο videoclip του αγαπημένου της που μόλις κυκλοφόρησε για το τραγούδι «Μικροπράγματα».

Σάκης Ρουβάς: Το μήνυμα στον Γιώργο Λάνθιμο

Εκτός από εκείνη, στο κλιπ συμμετέχουν και άλλοι φίλοι του καλλιτέχνη. Ανάμεσά τους η η Demy, η Ευγενία Σαμαρά και ο Γιάννης Ποιμενίδης, η Κατρίνα Τσάνταλη, ο Γιώργος Ντάβλας και η Ασπασία Βοτσίδη από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια στο πρόσφατο «The Voice Of Greece».

Δες επίσης: IFPI airplay chart: Ποιο τραγούδι βρέθηκε στην πρώτη θέση για το 2018;

Δες παρακάτω το νέο videoclip για το τραγούδι που καλλιτέχνη που είναι γεμάτο από επώνυμες παρουσίες! Ο τραγουδιστής φέτος εμφανιζόταν στη σκηνή του Άνοδος Live Stage με απόλυτη επιτυχία και πλέον αναμένουμε τα επόμενα βήματα και συνεργασίες του. Το τραγούδι του Μικροπράγματα κυκλοφόρησε τον περασμένο Δεκέμβριο και ήδη έχει αγαπηθεί πάρα πολύ ενώ εδώ μπορείς να βρεις τους στίχους του τραγουδιού. Μια ακόμα μεγάλη επιτυχία από τον καλλιτέχνη που δεν μας έχει συνηθίσει σε κάτι λιγότερο.

Κωστής Μαραβέγιας: Η Τονια Σωτηροπούλου παίζει στο νέο του videoclip

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024