211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κωνσταντίνος Αργυρός: Το «Τι Να Το Κάνω» έγινε videoclip

Κωνσταντινος Αργυρος εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Και για την ακρίβεια, μια εκπληκτική, μικρού μήκους ταινία!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός πριν από λίγους μήνες μάς χάρισε ακόμα μια μεγάλη επιτυχία το τραγούδι «Τι να το κάνω». Η νέα επιτυχία φυσικά αγαπήθηκε όσο καμία άλλη από το κοινό και τώρα κυκλοφόρησε και το βίντεο κλιπ της που στην ουσία είναι μια ταινία μικρού μήκους και είναι πάρα πολύ εντυπωσιακό.

Σάκης Ρουβάς: Το μήνυμα στον Γιώργο Λάνθιμο

Ο σκηνοθέτης του κλιπ είναι ο βραβευμένος Γιάννης Δημολίτσας ενώ τα γυρίσματα έγιναν στην παγωμένη Βουδαπέστη με τα αποτελέσματα να είναι πολύ εντυπωσιακά, αλλά και στην Αθήνα. Το  συγκεκριμένο τραγούδι είναι σε μουσική και στίχους Λευτέρη Κιντάτου και περιλαμβάνεται στο πλατινένιο album «Το Κάτι Παραπάνω», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

Δες επίσης: IFPI airplay chart: Ποιο τραγούδι βρέθηκε στην πρώτη θέση για το 2018;

Παράλληλα, ο τραγουδιστής συνεχίζει τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις του  στο «FANTASIA», για λίγο καιρό ακόμα, αφού ύστερα από παράταση που πήραν για δεύτερη φορά, θα ολοκληρωθούν στις 2 Μαρτίου. Δες παρακάτω το νέο βίντεο κλιπ που αναμφίβολα θα σε ενθουσιάσει και θα κερδίσει τις εντυπώσεις. Μια δουλειά πρωτότυπη για τα ελληνικά δεδομένα που θα μαγνητίσει το ενδιαφέρον και θα είναι ένα από τα πιο ξεχωριστά πράγματα που είδαμε φέτος.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Το «Τι Να Το Κάνω» έγινε videoclip

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024