211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Καίτη Γαρμπή: Αυτός είναι ο τίτλος του νέου της τραγουδιού

Καιτη Γαρμπη εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ο τίτλος της νέας συνεργασίας με τον Φοίβο μόλις αποκαλύφθηκε

Καίτη Γαρμπή και Φοίβος συνεργάζονται ξανά μαζί μετά από 19 χρόνια και το νέο αυτό μάς έχει γεμίσει ανυπομονησία να ακούσουμε το νέο αυτό τραγούδι. Αναμφίβολα πρόκειται για μια από τις κορυφαίες συναντήσεις της χρονιάς στην ελληνική δισκογραφία και ο τίτλος του τραγουδιού μόλις αποκαλύφθηκε από τα social media μαζί με το εξώφυλλο του single.

Ποιοι καλλιτέχνες έρχονται στη θέση του Κωστή Μαραβέγια;

Την αποκάλυψη έκανε μέσω των social media η δισκογραφική εταιρεία της τραγουδίστριας, Panik Platinum, δημοσιεύοντας το cover του τραγουδιού, με τίτλο «Ήλιος Δε Βγαίνει Αν Δεν Πεις Καλημέρα» και φυσικά θα έχει την υπογραφή του Φοίβου. Πότε θα κυκλοφορήσει το νέο τραγούδι;

Δες επίσης: IFPI airplay chart: Ποιο τραγούδι βρέθηκε στην πρώτη θέση για το 2018;

Το πολυαναμενόμενο κομμάτι θα ακούσουμε ολοκληρωμένο σε λίγες μέρες και συγκεκριμένα την Πέμπτη,  31 Ιανουαρίου,  θα μεταδίδεται σε επιλεγμένα ραδιόφωνα ανά την Ελλάδα. Δες παρακάτω το cover του single που δημοσιεύτηκε. Παράλληλα, η τραγουδίστρια θα βρεθεί στη live εκπομπή του Ρυθμού 9,49 έχοντας στο πλευρό της τον διάσημο συνθέτη. Δες εδώ πότε θα έχουμε την ευκαιρία να την ακούσουμε live σε μια μοναδική συνέντευξη. Και πάλι στο μουσικό προσκήνιο η αγαπημένη τραγουδίστρια που φέτος φαίνεται να είναι και πάλι η χρονιά της.

Καίτη Γαρμπή: Αυτός είναι ο τίτλος του νέου της τραγουδιού

Καίτη Γαρμπή

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024