211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Καίτη Γαρμπή | Πού θα την ακούσουμε live σε λίγες μέρες;

Καίτη Γαρμπή εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μάθε όλες τις λεπτομέρειες

Είναι μια από τις αγαπημένες Ελληνίδες τραγουδίστριες και κάθε της εμφάνιση κερδίζει τις εντυπώσεις και αγαπιέται από το κοινό της. Αυτή τη φορά, η Καίτη Γαρμπή θα είναι πρωταγωνίστρια στο Ρυθμό 9,49 και τη «Νύχτα στο Ρυθμό» που έρχεται με τις καλύτερες live μεταδόσεις.

Ποιοι καλλιτέχνες έρχονται στη θέση του Κωστή Μαραβέγια;

Την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου, στις 21:30, η Ράνια Κωστάκη θα μας χαρίσει μια μοναδική live εκπομπή με την αγαπημένη τραγουδίστρια που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον! Για πρώτη φορά στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκε ραδιοφωνική εκπομπή με live show στο Facebook ταυτόχρονα.

Δες επίσης: IFPI airplay chart: Ποιο τραγούδι βρέθηκε στην πρώτη θέση για το 2018;

Μαζί της σε μια guest εμφάνιση θα δούμε τον Φοίβο, τον συνθέτη που την ανέδειξε και τις χάρισε τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ενώ φέτος, συνεργάζονται ξανά ύστερα από 19 ολόκληρα χρόνια. Η ίδια η τραγουδίστρια έκανε μια ανάρτηση όπου ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους για αυτή την επερχόμενη εμφάνισή της.

Καίτη Γαρμπή | Πού θα την ακούσουμε live σε λίγες μέρες;

https://www.instagram.com/p/Bs-uxaLg0T0/

Παράλληλα, η Καίτη δίνει έμφαση και στην οικογένειά της, εκτός από την επαγγελματική της ζωή. Λίγες μέρες πριν, ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι την απαθανάτισε σε έξοδό της με τον σύζυγό της, Διονύση Σχοινά. Το διάσημο ζευγάρι πόζαρε χαμογελαστό στο φακό.

https://www.instagram.com/p/Bs6C3OFAt3U/

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024