211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ηλίας Βρεττός | Σοβαρό τροχαίο ατύχημα για τον τραγουδιστή

ο ηλιας βρεττος επαθε ατυχημα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Στην παραλιακή

Τροχαίο ατύχημα είχε στις 9:30 το πρωί της Καθαράς Δευτέρας, στη λεωφόρο Ποσειδώνος, ο τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός. Σύμφωνα με το ShowTime-cy, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους το αυτοκίνητο έφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε δέντρο.

Ηλίας Βρεττός | Σοβαρό τροχαίο ατύχημα για τον τραγουδιστή

Ηλίας Βρεττός

Ηλίας Βρεττός

Δες επίσης: Γιώργος Μαζωνάκης | H εντυπωσιακή μεταμφίεση σε Prince

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Gossip-tv, ο Ηλίας Βρεττός νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με σοβαρά κατάγματα σε χέρια και πόδια. Ο τραγουδιστής νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας ενώ από την πρώτη στιγμή είναι στο πλευρό του η οικογένειά του. Μαζί του στο αυτοκίνητο φαίνεται πως ήταν και μια νεαρή φίλη του που μάλιστα οδηγούσε.

Δες επίσης: Γιάννης Πλούταρχος | Διπλά πλατινένιο το CD «Πέρα Απ’ Τα Μάτια Μου»

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο τραγουδιστής (που την περίοδο αυτή τον βλέπουμε στο Φωταέριο με τον Γιάννη Πλούταρχο) έχει κατάγματα στο σώμα του ενώ βρισκόμαστε εν εν αναμονή περισσότερων πληροφοριών. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο τραγουδιστής, κατά τη διάρκεια του απεγκλωβισμού του από τους πυροσβέστες, φώναζε «πονάω στα πόδια».

Το tweet της του πυροσβεστικού σώματος για τον απεγκλωβισμό των δύο επιβατών του ΙΧ λίγη ώρα μετά το σοβαρό ατύχημα του διάσημου τραγουδιστή:

Ηλίας Βρεττός

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024