211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιάννης Πλούταρχος | Διπλά πλατινένιο το CD «Πέρα Απ’ Τα Μάτια Μου»

ο Γιάννης Πλούταρχος κοιταζει μπροστα και σκεφτεται το δισκο του
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε θα γίνει η απονομή;

Πριν λίγους μήνες, ο Γιάννης Πλούταρχος κυκλοφόρησε την επόμενη ολοκληρωμένη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Πέρα Απ’ Τα Μάτια Μου», που έχει αγαπηθεί θερμά από το κοινό του. Τρανή απόδειξη, το γεγονός ότι ο δίσκος έγινε διπλά πλατινένιος!

Η νέα δισκογραφική δουλειά του διάσημου καλλιτέχνη κυκλοφόρησε τον προηγούμενο Οκτώβριο με 20 ολοκαίνουρια τραγούδια, ενώ η ομότιτλη επιτυχία του «Πέρα Απ’ Τα Μάτια Μου» ήταν μία από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις του περασμένου έτους.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που συγκέντρωσε η IFPI, το «Πέρα Απ’ Τα Μάτια Μου» αναδείχθηκε ως το πρώτο CD σε πωλήσεις για το 2017 στην ελληνική αγορά, ενώ έγινε πλατινένιος σε μόλις λίγες μέρες. Πλέον, ο δίσκος έγινε και διπλά πλατινένιος γνωρίζοντας μια ακόμα επιτυχία.

Γιάννης Πλούταρχος | Διπλά πλατινένιο το CD «Πέρα Απ’ Τα Μάτια Μου»

Η απονομή θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου σε μία ειδική εκδήλωση αποκλειστικά για τους ακροατές του ραδιοφωνικού σταθμού «Ρυθμού 949», η οποία θα λάβει χώρα στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται τη φετινή σεζόν ο Γιάννης Πλούταρχος, μαζί με τον Ηλία Βρεττό, το «Φωταέριο». Πρόκειται για μια συνεργασία που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και έτσι ο τραγουδιστής έχει βρεθεί στο επίκεντρο όχι μόνο δισκογραφικά αλλά και με τις εμφανίσεις του.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024