211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Μαζωνάκης | H εντυπωσιακή μεταμφίεση σε Prince

Ο Γιώργος Μαζωνάκης ντυμένος σαν το prince
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η μεταμφίεση στην πίστα του Έναστρον

Ο Γιώργος Μαζωνάκης, ένας καλλιτέχνης που διαχρονικά δε διστάζει να τολμήσει και αυτό μας το έχει αποδείξει με τις εμφανίσεις του, μπήκε για τα καλά στο πνεύμα των γιορτών και της Αποκριάς και μεταμφιέστηκε σε… Prince με απόλυτη επιτυχία.

Δες επίσης μερικές εκκεντρικές εμφανίσεις από τον Γιώργο Μαζωνάκη 

Όλα αυτά φυσικά, από την πίστα του Έναστρον στην οποία εμφανίζεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Ο τραγουδιστής συνεχίζει την απόλυτη επιτυχία μαζί με την Πάολα και τον Στέλιο Ρόκκο και το βράδυ του Σαββάτου ανέβηκε στην πίστα μεταμφιεσμένος.

Δες επίσης: Γιάννης Πλούταρχος | Διπλά πλατινένιο το CD «Πέρα Απ’ Τα Μάτια Μου»

Το φανατικό κοινό του γέμισε και πάλι ασφυκτικά το «Έναστρον», όπως αυτό συμβαίνει κάθε Παρασκευή και Σάββατο όλους αυτούς τους μήνες, μόνο που αυτή τη φορά είδε τον αγαπημένο τραγουδιστή πολύ διαφορετικό στην πίστα με την πιο ιδιαίτερη και εντυπωσιακή στολή. Οι τρεις καλλιτέχνες συνεχίζουν δυναμικά τις εμφανίσεις τους κάθε εβδομάδα με αμείωτο ρυθμό επιτυχίας. Μια μοναδική μουσική συνάντηση που φυσικά έχει κλέψει και φέτος τις εντυπώσεις και έχει πρωταγωνιστήσει στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας, λίγα χρόνια ύστερα από την πρώτη μουσική συνάντηση Μαζωνάκη – Πάολας.

Γιώργος Μαζωνάκης | H εντυπωσιακή μεταμφίεση σε Prince

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024