211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Μαζωνάκης: Εντυπωσιακή εμφάνιση στο Ακρωτήρι

ο Γιώργος Μαζωνάκης τραγουδαει σε πιστα της Αθηνας
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το Sfera Summer Festival χάρισε μια ακόμα μοναδική βραδιά

Προτού ξεκινήσει την επόμενη σειρά εμφανίσεών του στο Έναστρον, μαζί με την Πάολα και τον Στέλιο Ρόκκο, ο Γιώργος Μαζωνάκης συνεχίζει να χαρίζει στο κοινό του μοναδικές βραδιές από διάφορα στέκια. Το βράδυ της Κυριακής, 3 Σεπτεμβρίου, ο τραγουδιστής βρέθηκε στο Ακρωτήρι όπου παρουσίασε μια μοναδική βραδιά στα πλαίσια του Sfera Summer Festival.

Το τελευταίο έχει μονοπωλήσει για τα καλά το ενδιαφέρον το καλοκαίρι, αφού στο χώρο του Ακρωτήρι έχουν βρεθεί πολύ μεγάλα και αγαπημένα ονόματα της ελληνικής μουσικής. Ανάμεσα σε αυτά και η Πάολα, ο Στέλιος Ρόκκος, ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Βασίλης Καρράς, ο Χρήστος Μενιδιάτης, ο Νίκος Μακρόπουλος, ο Σταμάτης Γονίδης αλλά και ο Γιώργος Σαμπάνης.

Και τώρα, ο Γιώργος Μαζωνάκης ήρθε να συνεχίσει την επιτυχία, παρουσιάζοντας μια μοναδική βραδιά γεμάτη κέφι και πολλές μεγάλες επιτυχίες του. Στην μοναδική του εμφάνιση βρέθηκε και το kratisinow! Δες παρακάτω βίντεο και φωτογραφίες από τη μαγευτική βραδιά.

Στο Ακρωτήρι την επόμενη εβδομάδα θα εμφανιστεί το φετινό δίδυμο επιτυχίας Δέσποινα Βανδή – Έλενα Παπαρίζου. Μια μοναδική εμφάνιση των δύο τραγουδιστριών που περιμένουμε με ανυπομονησία. Προς το παρόν δες τα στιγμιότυπα από τη χθεσινή, λαμπερή βραδιά στο Ακρωτήρι με τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Γιώργος Μαζωνάκης: Εντυπωσιακή εμφάνιση στο Ακρωτήρι:

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024