211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Μαζωνάκης – Κωνσταντίνος Αργυρός: Τραγουδούν μαζί!

Ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδουν μαζι
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ο Γιώργος Μαζωνάκης διασκέδασε στο Fantasia

To Fantasia, για ακόμα μια σεζόν, γίνεται το απόλυτο hot spot της Αθήνας! Από τον χώρο του περνά μεγάλο μέρος του κοινού της Αθήνας κάθε βραδιά, αλλά και πολλοί επώνυμοι από τα πρώτα τραπέζια του. Ένας από αυτούς και ο Γιώργος Μαζωνάκης που διασκέδασε με το πρόγραμμα το βράδυ της Κυριακής.

Ο διάσημος καλλιτέχνης, ύστερα από την εμφάνισή του στο Ακρωτήρι, συνέχισε τη βραδιά του στο Fantasia, όπου απόλαυσε το πρόγραμμα του συναδέλφου του, Κωνσταντίνου Αργυρού, και της ομάδας του. Το νέο σχήμα συνεχίζει την επιτυχία του κέντρου με αμείωτο ρυθμό και κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στον χώρο του γίνεται πραγματικός χαμός!

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο κέντρο, ο αγαπημένα καλλιτέχνης πήρε το μικρόφωνο και ερμήνευσε τη μεγάλη του επιτυχία «Ανήκω σε εμένα» μαζί με τον οικοδεσπότη, κερδίζοντας το πιο θερμό χειροκρότημα από το κοινό που βρέθηκε εκεί.

Ακόμα μια εβδομάδα τεράστιας επιτυχίας για το αγαπημένο στέκι της παραλιακής, που φαίνεται πως θα διαγράψει και πάλι μια εξαιρετική πορεία στη διασκέδαση της Αθηναϊκής διασκέδασης και φέτος. Άλλωστε, ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ένα σταθερό χαρτί επιτυχίας για κάθε στέκι, και σίγουρα και για το Fantasia.

Γιώργος Μαζωνάκης – Κωνσταντίνος Αργυρός: Τραγουδούν μαζί!

https://www.instagram.com/p/BYnEiI1BmyW/?taken-by=argiros_official_fan_club

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024