211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Βανδή – Παπαρίζου έρχονται για μια εμφάνιση στο Ακρωτήρι Club!

η Βανδή με την Παπαρίζου χαμογελαστοι στην εμφανιση τους
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

To πιο καυτό φετινό δίδυμο της διασκέδασης και πάλι στην Αθήνα

ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΣΕΠΤΕΜΩΡΙΟΥ – ΒΑΝΔΗ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ ΑΚΡΩΤΗΡΙ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ 211-7707570

To Ακρωτήρι Club ετοιμάζεται να μας χαρίσει ακόμα μια μοναδική βραδιά από τον χώρο του σε συνεργασία με το Sfera Summer Festival.

Ύστερα από τη λαμπερή εμφάνιση του Γιώργου Μαζωνάκη την περασμένη Κυριακή, αλλά και άλλους καλλιτέχνες που έχουν περάσει από εκεί όπως ο Σταμάτης Γονίδης, ο Βασίλης Καρράς, η Πάολα, ο Νίκος Μακρόπουλος και πολλοί ακόμα, τη σκυτάλη ετοιμάζονται να αναλάβουν Δέσποινα Βανδή και Έλενα Παπαρίζου. Οι δύο τραγουδίστριες βρέθηκαν σε κοινή περιοδεία αυτό το καλοκαίρι και πραγματικά σάρωσαν. Η κοινή τους συνύπαρξη επί σκηνής κέρδισε την αγάπη του κοινού και οι δύο τους συνεχίζουν ακάθεκτες την κοινή επιτυχία και πορεία. Πλέον, θα τις δούμε και πάλι στην Αθήνα και στο χώρο ενός από τα πιο αγαπημένα μαγαζιά. Θα τις δούμε άραγε και τον χειμώνα μαζί; Σύντομα θα μάθουμε! Προς το παρόν θα τις απολαύσουμε στο Ακρωτήρι.

Ακρωτήρι Club: Πότε θα δούμε τις δύο τραγουδίστριες;

Την ερχόμενη Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου, οι δύο αγαπημένες τραγουδίστριες θα ενώσουν και πάλι τις φωνές τους και θα μας χαρίσουν μια μοναδική βραδιά στο γνωστό club της παραλιακής. Μπορεί το φθινόπωρο να έφτασε, όμως, το Ακρωτήρι συνεχίζει με αμείωτη ρυθμό τις Sfera Summer Festival βραδιές!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024