211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Μαζωνάκης | Η throwback ανάρτηση από την παιδική του ηλικία

Ο Γιώργος Μαζωνάκης παιδικη ηλικία
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το throwback του τραγουδιστή

Τα Χριστούγεννα είναι εδώ και, όπως συνηθίζεται, τέτοιες μέρες σε προτεραιότητα μπαίνει η οικογένεια και οι αγαπημένοι φίλοι. Ο Γιώργος Μαζωνάκης, έχοντας μπει για τα καλά στο κλίμα των εορτών, ανάρτησε μια φωτογραφία από την παιδική του ηλικία, όπου ποζάρει με δύο αγαπημένα του οικογενειακά πρόσωπα, τη Μαρία και τη Βάσω, ενώ ακριβώς δίπλα πρόσθεσε ακόμα μια φωτογραφία που απαθανατίζει τους τρεις τους στο σήμερα, με την ίδια ακριβώς πόζα, σε ασπρόμαυρο φόντο.

Δες επίσης: Οι αναρτήσεις των τραγουδιστών για τις γιορτές!

Τη throwback φωτογραφία του συνόδευσε με το μήνυμα «Θέλω να γυρίσω στα παλιά» που είναι και ο τίτλος από μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.

Δες επίσης σε ποια νυχτερινά κέντρα βρέθηκαν οι διάσημοι τα Χριστούγεννα !

Παράλληλα, ο τραγουδιστής συνεχίζει τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις του στην πίστα του Έναστρον για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Αυτή τη σεζόν, στο πλευρό του έχει την μοναδική Πάολα αλλά και το Στέλιο Ρόκκο και το αποτέλεσμα έχει φυσικά κερδίσει την αγάπη του κοινού στην Αθήνα! Μια συνεργασία που αναμφίβολα θα αφήσει ανεξίτηλο το σημάδι της φέτος στη διασκέδαση της Αθήνας, όπως άλλωστε κάνει κάθε φορά ο αγαπημένος καλλιτέχνης με τις εμφανίσεις του!

Γιώργος Μαζωνάκης | Η throwback ανάρτηση από την παιδική του ηλικία: 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024