211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πέτρος Ιακωβίδης | Άφησε χρυσά… «Αποτυπώματα» στην ελληνική μουσική!

ο Πέτρος Ιακωβίδης τραγουδαει χαμογελαστος στην απονομη του δισκου του
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η χρυσή απονομή για τον πρώτο του δίσκο! 

Ο Πέτρος Ιακωβίδης κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες την πρώτη του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά που αγαπήθηκε πολύ από το κοινό! Τόσο, που ο πρώτος αυτός δίσκος του αναδείχθηκε χρυσός και η απονομή έγινε πρόσφατα!

Δες επίσης: Μπουζούκια 2017 | Ποιους επώνυμους είδαμε τα Χριστούγεννα;

Το βράδυ της Παρασκευής 22 Δεκεμβρίου σε ένα απόλυτα εορταστικό κλίμα, ο καλλιτέχνης παρέλαβε από τη Διευθύνουσα Σύμβουλο της Minos EMI, κ. Μαργαρίτα Μάτσα, τον πρώτο του χρυσό δίσκο. Εμφανώς συγκινημένος ευχαρίστησε το κοινό και φυσικά ερμήνευσε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.

Τους στίχους στο άλμπουμ υπογράφει ο ίδιος, ο STAN και σε ένα τραγούδι η Βίκυ Γεροθόδωρου, ενώ την μουσική συνυπογράφουν ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο STAN και η Icon Music.

Δες επίσης: Γιώργος Μαζωνάκης | Η throwback ανάρτηση από την παιδική του ηλικία

Ο τραγουδιστής συνεχίζει τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη και την πίστα του Vogue Club με τον Νίκο Κουρκούλη. Ένα σχήμα που έχει κλέψει τις εντυπώσεις και αναμένουμε να δούμε με αγωνία και στην Αθήνα. Θα γίνει άραγε αυτή η συνεργασία πραγματικότητα και στην πρωτεύουσα; Θα μάθουμε σύντομα. Προς το παρόν, δες στιγμιότυπα από την χρυσή απονομή στην παρακάτω gallery.

Πέτρος Ιακωβίδης | Άφησε χρυσά… «Αποτυπώματα» στην ελληνική μουσική!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024