211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πάολα – Χρήστος Χολίδης | Μαζί στην ίδια πίστα!

Πάολα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ο τραγουδιστής βρέθηκε στο Έναστρον

Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η επιτυχία για την Πάολα, τον Γιώργο Μαζωνάκη και τον Στέλιο Ρόκκο στην πίστα του Έναστρον! Οι τρεις καλλιτέχνες ξεκίνησαν εκεί τις εμφανίσεις τους, πριν από λίγες μέρες, και γνωρίζουν φυσικά την αναμενόμενη (και τεράστια) επιτυχία κάθε εβδομάδα.

Ακόμα μια εβδομάδα επιτυχίας μέτρησαν και αυτή που μας πέρασε, ενώ από τον χώρο του νυχτερινού κέντρου δεν έλειψαν και οι επώνυμες παρουσίες. Ανάμεσα σε αυτές και ο Χρήστος Χολίδης που βρέθηκε εκεί και απόλαυσε το πρόγραμμα των συναδέλφων του μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

O τραγουδιστής, μπορεί να βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για την επερχόμενη πρεμιέρα του στην πίστα του Ποσειδώνιο, στις 8 Δεκεμβρίου, όμως, ξέκλεψε λίγο χρόνο από τις υποχρεώσεις του και διασκέδασε με το δημοφιλές πρόγραμμα. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του προγράμματός της, η Πάολα σήκωσε στην πίστα τον αγαπημένο καλλιτέχνη και μαζί μοιράστηκαν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, με τη μουσική αυτή συνάντηση να καταχειροκροτείται φυσικά από το κοινό. Ο φωτογραφικός φακός βρέθηκε εκεί και απαθανάτισε τη μοναδική αυτή συνάντηση που ελπίζουμε να δούμε στο μέλλον και σε κάποια μεγάλη πίστα να γίνεται πραγματικότητα. Δες τα στιγμιότυπα στην παρακάτω gallery.

Πάολα – Χρήστος Χολίδης | Μαζί στην ίδια πίστα!

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024