211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Λιβάνης και Καίτη Γαρμπή μαζί στην πίστα

Γιώργος Λιβάνης και Καίτη Γαρμπή μαζί στην πίστα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια όχι και τόσο απρόσμενη συνάντηση – οι δύο τραγουδιστές θα συνεργαστούν το καλοκαίρι.

Πριν λίγο καιρό ξεκίνησε τις εμφανίσεις της στο «Voodoo Athens», και ήδη, η Καίτη Γαρμπή ξεσηκώνει το κοινό κάθε Παρασκευή βράδυ από το αγαπημένο κλαμπ της Αθήνας. Την τελευταία Παρασκευή μάλιστα στο νυχτερινό κέντρο βρέθηκε και ο Γιώργος Λιβάνης, ο οποίος ανέβηκε στην πίστα και τραγούδησε μαζί της, προκαλώντας εννοείται πανικό!

Με πάρα πολύ κέφι, ο διάσημος καλλιτέχνης που σύντομα θα γίνει πατέρας, ξεσήκωσε το κοινό με τις επιτυχίες του.

Γιώργος Λιβάνης και Καίτη Γαρμπή μαζί στην πίστα

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην πίστα, αποκάλυψε την επερχόμενη συνεργασία του με την Καίτη Γαρμπή, χωρίς να αποκαλύψει ωστόσο περισσότερες λεπτομέρειες: «Είναι μεγάλη μου τιμή, που θα συνεργαστούμε μαζί», ακούγεται να λέει στο παρακάτω βίντεο.

Τι άλλο θα δούμε από εκείνη;

Όπως έκανε γνωστό μέσα από τον λογαριασμό της στο Ιnstagram, εκείνη και ο γιος της Δημήτρης Σχοινάς, θα βρεθούν μέσα στον Μάιο 2024 στη μακρινή Αυστραλία για τέσσερις μοναδικές συναυλίες. «Ερχόμαστε μέσα στον Μάιο να σας δούμε και είναι πολύ μεγάλη η χαρά μου, γιατί έχω να έρθω πάρα πολλά χρόνια και ξέρω ότι μας έχετε επιθυμήσει και σας έχουμε επιθυμήσει και εμείς. Ο Δημήτρης και εγώ θα είμαστε κοντά σας τέσσερις συναυλίες στη Μελβούρνη , στην Αγελαϊδα και στο Σίδνεϊ. Ανυπομονούμε να σας δούμε».

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024