211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Δέσποινα Βανδή: Ταξίδι στη Ρώμη εν μέσω εμφανίσεων στον Βοτανικό

Δέσποινα Βανδή και μπισμπικης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δέσποινα Βανδή: Ταξίδι στη Ρώμη εν μέσω εμφανίσεων στον Βοτανικό

Ύστερα από το δύσκολο διάστημα που πέρασαν η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης λόγω της περιπέτειας υγείας που είχε ο ηθοποιός, το ζευγάρι φαίνεται πως έχει αφήσει πίσω του αυτή την ιστορία και απολαμβάνει την ηρεμία του.

Μάλιστα, αυτές τις μέρες, και μετά τις εβδομαδιαίες εμφανίσεις της τραγουδίστριας, το ζευγάρι βρίσκεται στη Ρώμη, σε ένα σύντομο, ρομαντικό ταξίδι. Με ανεβασμένη και χαλαρή διάθεση, το διάσημο ζευγάρι απόλαυσε τη βόλτα τους στην ιταλική πρωτεύουσα, χορεύοντας το νέο τραγούδι της τραγουδίστριας «Πανσέληνος».

Δες παρακάτω τα τρυφερά στιγμιότυπα που μοιράστηκε το ζευγάρι στα social media.

Μαζί με τον σύντροφό της Βασίλη Μπισμπίκη.

Παράλληλα, η τραγουδίστρια συνεχίζει τις νυχτερινές εμφανίσεις της στον Βοτανικό εδώ και περισσότερο από πέντε μήνες μαζί με τον Γιώργο Σαμπάνη.

Η πρεμιέρα έγινε με απόλυτη επιτυχία την Παρασκευή – δες εδώ όλα τα σχήματα της Παρασκευής – 27 Οκτωβρίου 2023, και πλέον το σχήμα μετρά περισσότερο από τρεις μήνες επιτυχημένων εμφανίσεων.

Μαζί τους, το πρόγραμμα ολοκληρώνουν οι Kings, η Klavdia και η Φαίη Θεοχάρη, που ανοίγουν τις βραδιές με τον πιο ανεβαστικό τρόπο!

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στον αγαπημένο χώρο της Ιεράς Οδού θα επικρατεί ο… απόλυτος πανικός στο αγαπημένο νυχτερινό στέκι της πόλης.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024