211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ανδρομάχη και Γιώργος Λιβάνης θα γίνουν γονείς: Έγκυος η τραγουδίστρια

Ανδρομάχη και Γιώργος Λιβάνης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ευχάριστα τα νέα για το νέο ζευγάρι.

Ο Γιώργος Λιβάνης και η Ανδρομάχη, που επιβεβαίωσαν τη σχέση τους μόλις πριν από λίγες ημέρες, ετοιμάζονται να γίνουν και γονείς για πρώτη φορά! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η τραγουδίστρια διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, ενώ οι δυο τους σκοπεύουν να παντρευτούν σύντομα με πολιτικό γάμο.

Παράλληλα, ενώνουν τις φωνές τους και μάς παρουσιάζουν ένα κοινό ντουέτο με τίτλο «Η Αγάπη Αυτή», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

Ανδρομάχη και Γιώργος Λιβάνης θα γίνουν γονείς: Έγκυος η τραγουδίστρια

«Αυτό που έχουμε είναι πολύ αληθινό. Ο έρωτάς μας ήρθε από το πουθενά, γνωριζόμασταν από το 2018. Δεν μου περνούσε ποτέ από το μυαλό η σχέση. Καταλάβαινα ότι είναι ένας άνθρωπος που μπορώ να επικοινωνήσω, κάναμε παρέα, αλλά δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα μπορούσαμε να γίνουμε ζευγάρι. Αρχίσαμε να φλερτάρουμε πέρσι την άνοιξη.

Πολλές φορές σκεφτόμουν: «Τι βλακεία πας να κάνεις τώρα; Κι αν δεν προχωρήσει το ερωτικό κομμάτι; Θα χάσεις και μια φίλη που εκτιμάς. Την πρώτη φορά που ήταν να έρθει η Ανδρομάχη στο σπίτι, είχα πολύ άγχος. Όχι αν θα της αρέσω, αλλά αν θα λειτουργούσε όλο αυτό μεταξύ μας. Δεν ήθελα να τη χάσω από τη ζωή μου. Την περίμενα σπίτι και έκοβα συνέχεια βόλτες στο σαλόνι. Δεν μπορούσα να σταματήσω», είχε πει ο Γιώργος Λιβάνης.

Πού τραγουδούν;

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης φέρνει τα πάνω κάτω τις Κυριακές μας από τον χώρο του «Voodoo Αthens». Την πρεμιέρα του, ο αγαπημένος καλλιτέχνης έκανε την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023 και πλέον μετρά περισσότερους από τέσσερις μήνες άκρως επιτυχημένων εμφανίσεων και συνεχίζει ακάθεκτος κάθε Κυριακή βράδυ.  Παράλληλα, στο ίδιο στέκι, κάθε Παρασκευή βράδυ, βλέπουμε σε εμφανίσεις ακόμα έναν αγαπημένο καλλιτέχνη, τον Σταν, ενώ η Ανδρομάχη εμφανίζεται δίπλα στον Κωνσταντίνο Αργυρό, στην «Πύλη Αξιού».

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024