211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Αντώνης Ρέμος και Δέσποινα Βανδή μαζί σε εμφανίσεις – Πού και πότε θα συνεργαστούν;

Αντώνης Ρέμος και Δέσποινα Βανδή
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η ανακοίνωση μέσω Ιnstagram.

Πέντε σχεδόν χρόνια μετά την τελευταία τους συνεργασία επί σκηνής, το 2019 στην αθηναϊκή πίστα Αθηνών Αρένα, Αντώνης Ρέμος  και Δέσποινα Βανδή ετοιμάζονται να συνεργαστούν ξανά, αλλά… εκτός Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, όπως και οι δύο καλλιτέχνες ενημέρωσαν μέσω του Ιnstagram τους, μαζί θα πραγματοποιήσουν δύο μοναδικές συναυλίες στη Γερμανία.

Συγκεκριμένα, στις 10 Μαΐου 2024 θα εμφανιστούν στο Mitsubishi Electric Halle στο Düsseldorf και στις 11 Μαΐου 2024 στο Porsche Arena στην Stuttgard. Να δούμε άραγε και κάτι στην Ελλάδα μεταξύ των δύο αγαπημένων καλλιτεχνών; Δες παρακάτω την ανάρτηση του τραγουδιστή.

Αντώνης Ρέμος και Δέσποινα Βανδή μαζί σε εμφανίσεις – Πού και πότε θα συνεργαστούν;

Πού τραγουδάνε;

Παράλληλα, εκείνος και η Ελένη Φουρέιρα πραγματοποίησαν μια πολύ δυναμική πρεμιέρα το βράδυ της Παρασκευής, 17 Νοεμβρίου 2023, στην πίστα του Nox Athens 2023. Οι δύο καλλιτέχνες έδωσαν το πιο δυναμικό εναρκτήριο λάκτισμα στα τέλη Οκτώβρη για μια μοναδική χειμερινή σεζόν κάθε Παρασκευή και Σάββατο και πλέον μετρούν τέσσερις μήνες επιτυχίας.

Από την άλλη, η τραγουδίστρια συνεχίζει τις νυχτερινές εμφανίσεις της στον Βοτανικό εδώ και περισσότερο από τρεις μήνες μαζί με τον Γιώργο Σαμπάνη. Η πρεμιέρα έγινε με απόλυτη επιτυχία την Παρασκευή – δες εδώ όλα τα σχήματα της Παρασκευής – 27 Οκτωβρίου 2023, και πλέον το σχήμα μετρά περισσότερο από τέσσερις μήνες επιτυχημένων εμφανίσεων.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024