211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Posidonio: Πότε κάνουν πρεμιέρα Γονίδης και Ρόκκος;

Γονίδης και Ρόκκος
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Οι δύο καλλιτέχνες σε μια μοναδική συνεργασία.

Ένα νέο, συναρπαστικό κεφάλαιο ξεκινά στο Posidonio, διαδεχόμενο τον Θοδωρή Φέρρη και τη Josephine να ανέλαβαν το πρωταγωνιστικό ρόλο σε ένα αξέχαστο σόου το προηγούμενο διάστημα.

Μετά από έναν επιτυχημένο χειμώνα, οι ιθύνοντες ετοιμάζονται να φέρουν νέα πνοή στο ιστορικό νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας, καθώς φέρνουν να παραλάβουν τη σκυτάλη οι αγαπημένοι  Σταμάτης Γονίδης και Στέλιος Ρόκκος.

Παρά τις παλιές τους διαφορές, οι δύο κορυφαίοι καλλιτέχνες αποφάσισαν να συνεργαστούν και να συνδυάσουν τις φωνές και το ταλέντο τους σε ένα εκρηκτικό σόου.

Η ανακοίνωση αυτής της συνεργασίας έχει προκαλέσει ενθουσιασμό στο κοινό και ανυπομονούμε να δούμε το αποτέλεσμα.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, το Posidonio θα φιλοξενεί το εκρηκτικό ντουέτο, υποσχόμενο μια μοναδική εμπειρία στους θαμώνες του. Ετοιμαστείτε να ζήσετε μια νύχτα γεμάτη μουσική, συναισθήματα και ανατροπές στο καλύτερο νυχτερινό κέντρο της Αθήνας!

Posidonio: Πότε κάνουν πρεμιέρα Γονίδης και Ρόκκος;

Η χειμερινή σεζόν στο Posidonio φέτος υποδέχτηκε τον Θοδωρή Φέρρη στο ρόλο του οικοδεσπότη με ακαταμάχητη ενέργεια και διάθεση. Μαζί με την εκρηκτική Josephine, εκτόξευσαν τον παλμό στην πίστα του διάσημου στέκιου της παραλιακής.

Το πρόγραμμά τους ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες, αφήνοντας το κοινό ανυπόμονο για τη συνέχεια. Και η επόμενη κίνησή τους υπόσχεται να είναι εξίσου εκρηκτική, κρατώντας την αγωνία σε υψηλά επίπεδα και το κοινό σε αγωνία για τα επόμενα βήματά τους.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024