211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΦΩΣ | Πότε ολοκληρώνονται οι εμφανίσεις του Μιχάλη Χατζηγιάννη;

ο Μχαλης Χατζηγιαννης χαμογελαστος στις εμφανισεις του
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η ανάρτηση του κέντρου πριν λίγες ώρες 

Από τη σκηνή του ΦΩΣ επέστρεψε φέτος στη νυχτερινής διασκέδαση της Αθήνας, ύστερα από πολλά χρόνια ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Παρουσιάζοντάς μας μια μοναδική παράσταση μαζί με τον Θανάση Αλευρά, που έχει τίτλο Στο φως, κέρδισε τις εντυπώσεις και οι εμφανίσεις αυτές αγκαλιάστηκαν θερμά από το κοινό της πόλης.

Δες επίσης: Γιώργος Σαμπάνης | Έρχεται σύντομα το νέο του τραγούδι!

Ωστόσο, οι παραστάσεις, όπως ήταν γνωστό, ήταν περιορισμένες και πλέον φτάνουν στο τέλος τους, αφού το μεγάλο φινάλε θα γίνει το Σάββατο αυτό, 13 Ιανουαρίου, όπως ανακοίνωσε το ίδιο το κέντρο μέσα από το Facebook πριν λίγες ώρες.

Δες επίσης: Στέφανος Κορκολής | Παράταση εμφανίσεων στο Half Note Jazz Club

Οι δύο καλλιτέχνες είχαν απίστευτη χημεία από την πρώτη στιγμή και μάς παρουσίασαν ένα πρόγραμμα που πρωταγωνίστησε στη διασκέδαση της Αθήνας το τελευταίο διάστημα και έφερε τη σκηνοθετική υπογραφή της Ελένης Γκασούκα. Στο πρόγραμμα συμμετέχει η νεαρή και ταλαντούχα τραγουδίστρια Νεκταρήλια που δίνει την δική της μουσική νότα στο πρόγραμμα.

Μια τελευταία παράσταση μένει πλέον για τους δύο καλλιτέχνες που σίγουρα δεν θα πρέπει να χάσεις! Δες παρακάτω την ανάρτηση του κέντρου στα social media.

ΦΩΣ | Πότε ολοκληρώνονται οι εμφανίσεις του Μιχάλη Χατζηγιάννη;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024