211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Σαμπάνης | Έρχεται σύντομα το νέο του τραγούδι!

ο Γιώργος Σαμπάνης σκεφτεται στην νεα του επιτυχια
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ποιος θα είναι ο τίτλος του; 

Ο Γιώργος Σαμπάνης, ένας από τους πιο αγαπημένους και επιτυχημένους καλλιτέχνης της γενιάς του, ετοιμάζεται να μας συστήσει σύντομα μια ακόμα νέα επιτυχία! Τίτλος του νέου του single θα είναι «Σκία στη γη» που θα κυκλοφορήσει φυσικά από τη δισκογραφική του εταιρεία, Cobalt Music, ενώ λίγο πριν περιμένουμε να ακούσουμε και το teaser που θα μας δώσει μια γεύση.

Δες επίσης: Στέφανος Κορκολής | Παράταση εμφανίσεων στο Half Note Jazz Club

Το νέο αυτό κομμάτι υπογράφουν ο Γιώργος Σαμπάνης, η Ελεάνα Βραχάλη και ο Χρήστος Soumka, όπως ενημέρωσε ο ίδιος μέσα από μια ανάρτηση στο Instagram, όπου ανέφερε πως η νέα αυτή επιτυχία έρχεται πολύ σύντομα για να την αγαπήσουμε όπως συμβαίνει με όλες τις κυκλοφορίες του αγαπημένου τραγουδιστή.

Δες επίσης: Πάνος Μουζουράκης | Διασκέδασε με Δημάκη – Γονίδη!

Παράλληλα, ο τραγουδιστής συνεχίζει τις επιτυχημένες του εμφανίσεις για ακόμα έναν χειμώνα στη σκηνή του Acro, έχοντας στο πλευρό του τoν Νίκο Βουρλιώτη, τη Μελίνα Μακρή, τη Θωμαή Απέργη και τη Ράνια Κωστάκη. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, η επιτυχημένη ομάδα κάνει τη διασκέδαση να χτυπάει κόκκινο μέσα από τις απόλυτα επιτυχημένες τους εμφανίσεις και την τέλεια χημεία μεταξύ τους.

Γιώργος Σαμπάνης | Έρχεται σύντομα το νέο του τραγούδι!

https://www.instagram.com/p/BdwsjIchtvt/

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024