211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Τσαλίκης | Άκουσε το teaser του νέου του τραγουδιού

ο Γιώργος Τσαλίκης σκεφτεται την νεα του επιτυχια
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ο τίτλος του είναι «Τρελός» και έρχεται σύντομα! 

Ο Γιώργος Τσαλίκης επιστρέφει επιτέλους δισκογραφικά και ετοιμάζεται να μας συστήσει τις επόμενες μέρες το νέο του single με τίτλο «Τρελός». Το αυτό τραγούδι κυκλοφορεί από τη νέα του δισκογραφική στέγη, EPIC MUSIC RECORDS – EMI-UNIVERSAL και στην ουσία αποτελεί και την πρώτη τους συνεργασία.

Δες επίσης: Γιώργος Σαμπάνης | Έρχεται σύντομα το νέο του τραγούδι!

Τη μουσική υπογράφει ο Μάριος Ψιμόπουλος και οι στίχοι ανήκουν στον Γιάννη Λιόντο. Το teaser του τραγουδιού μόλις κυκλοφόρησε και μας δίνει μια μικρή γεύση από όλα όσα θα ακούσουμε τις επόμενες μέρες και συγκεκριμένα τη Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου.

Δες επίσης: ΦΩΣ | Πότε ολοκληρώνονται οι εμφανίσεις του Μιχάλη Χατζηγιάννη;

Τον τραγουδιστή δεν βλέπουμε τη φετινή σεζόν σε κάποια πίστα, αφού κάνει τουρ στην Αμερική με επιτυχημένες εμφανίσεις που αναμένονται να ολοκληρωθούν στα μέσα Ιανουαρίου!  Την τελευταία φορά που είδαμε τον καλλιτέχνη σε πίστα της Αθήνας, ήταν το φθινόπωρο του 2016, όταν εμφανίστηκε στο Caramela με την Χριστίνα Κολέτσα. Ποια θα είναι τα επόμενα βήματά του όταν γυρίσει στην Αθήνα; Σε ποια πίστα θα τον απολαύσουμε; Θα μάθουμε σύντομα! Προς το παρόν, μας χαρίζει ακόμα μια νέα επιτυχία που αναμφίβολα θα αγκαλιαστεί θερμά από το κοινό του.

Γιώργος Τσαλίκης | Άκουσε το teaser του νέου του τραγουδιού

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024