211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ελένη Φουρέιρα | Αποθεώθηκε και στην Στοκχόλμη

Ελένη Φουρέιρα τραγουδαει χαμογελαστη σε συναυλια της
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η νέα εντυπωσιακή της εμφάνιση

Η Ελένη Φορέιρα συνεχίζει την ευρωπαϊκή της περιοδεία σε διάφορες χώρες της Ευρώπης και βρίσκεται κοντά στο κοινό της που την έχει αγαπήσει πολύ. Ύστερα από την επιτυχία της στη φετινή Eurovision, οι μετοχές της τραγουδίστριας έχουν χτυπήσει κόκκινο και συνεχίζει να κερδίζει τις εντυπώσεις σε άλλες χώρες.  Η Στοκχόλμη ήταν ο επόμενος σταθμός της ευρωπαϊκής περιοδείας της.

Δες επίσης: Άντζελα Δημητρίου: Γιορτάζει 40 χρόνια πορείας στο Βεάκειο

Η «βασίλισσα» της ελληνικής pop σκηνής ήταν μεταξύ των καλλιτεχνών που ανέβηκαν το βράδυ της Πέμπτης στη σκηνή του Europride, της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής εκδήλωσης για την LGBT κοινότητα που διεξάγεται κάθε χρόνο σε διαφορετική πόλη της Ευρώπης.

Δες επίσης:Κωστής Μαραβέγιας – Τόνια Σωτηροπούλου | Μαζί στην Τήνο

Χιλιάδες θεατές  είχαν συγκεντρωθεί στο Östermalms IP, τον χώρο όπου έγιναν οι Ολυμπιακοί Αγώνες το 1912, υποδέχθηκαν θερμά την Ελένη και εκείνη ερμήνευσε και χόρεψε το «Fuego» με τον μοναδικό της τρόπο, ενώ τους ευχαρίστησε για την υποστήριξη, τόσο στην Eurovision, όπου η Σουηδία έδωσε το 12αρι της στην Κύπρο, όσο και στη συνέχεια. Παράλληλα, αναμένουμε τα επόμενα βήματα της τραγουδίστριας για τον επόμενο χειμώνα στην Αθήνα. Προς το παρόν, είναι γνωστό πως θα εμφανιστεί στο Teatro μαζί με τον Κωνσταντινο Αργυρό.

Ελένη Φουρέιρα | Αποθεώθηκε και στην Στοκχόλμη

Ελένη Φουρέιρα

Ελένη Φουρέιρα

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024