211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

“Ό,τι Θες Γεννιέται Τώρα”: Ολοκαίνουριο video clip για τη Δέσποινα Βανδή

η Δέσποινα Βανδή τραγουδαει στην σκηνη
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η νέα δουλειά της είναι πλέον γεγονός!

Η Δέσποινα Βανδή πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε τη νέα της επιτυχία με τίτλο «Ό,τι Θες Γεννιέται Τώρα» που αγκαλιάστηκε θερμά από το κοινό της. Τώρα, σχεδόν δύο μήνες ύστερα από την κυκλοφορία αυτή το νέο videoclip του κομματιού είναι πλέον γεγονός. Μια πρώτη γεύση πήραμε πριν λίγες μέρες από το teaser που κυκλοφόρησε, ενώ τώρα μας συστήνει ολοκληρωμένη τη νέα της δουλειά.

Το video clip του δημιουργήθηκε με πλάνα από την καλοκαιρινή περιοδεία που πραγματοποιεί μαζί με την Έλενα Παπαρίζου και σκηνοθετήθηκε από τον Κώστα Καπετανίδη, έναν από τους σταθερούς συνεργάτες της αγαπημένης τραγουδίστριας εδώ και πολλά χρόνια. Μια ακόμα επιτυχία της διάσημης τραγουδίστριας αποκτά videoclip και σαρώνει σε προβολές μέσα στις λίγες ώρες κυκλοφορίας του στο youtube.

Παράλληλα, οι δύο τραγουδίστριες βρίσκονται λίγο πριν το τέλος της μεγάλης τους περιοδείας ενώ αναμένουμε να δούμε τα επόμενα βήματά τους τον ερχόμενο χειμώνα. Να τις απολαύσουμε και τον χειμώνα μαζί επί σκηνής; Το σενάριο αυτό είναι αρκετά πιθανό αφού καμία από τις δύο δεν έχει ανακοινώσει ακόμα τα σχέδια της. Προς το παρόν, απόλαυσε το νέο videoclip της αγαπημένης τραγουδίστριας που μόλις κυκλοφόρησε, στο παρακάτω video:

Δέσποινα Βανδή: Δες το νέο της videoclip:

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024