211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Καίτη Γαρμπή – Βασίλης Καρράς: Άκουσε τους να ερμηνεύουν μαζί την επιτυχία «Το δηλητήριο»

η Καίτη Γαρμπή και ο Βασιλης Καρρας χαμογελαστοι στην καινουργια τους επιτυχια
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

21 χρόνια πριν είχαν ανέβει ξανά στην πίστα μαζί!

Αναμφίβολα, πρόκειται για τη μεγάλη μουσική συνάντηση της φετινής σεζόν! Καίτη Γαρμπή και Βασίλης Καρράς ετοιμάζονται να ανέβουν μαζί στην πίστα του Vogue Club της Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια της Ιεράς οδού στην Αθήνα, έχοντας μαζί τους τον Χρήστο Μενιδιάτη.

Ωστόσο, δεν  θα είναι η πρώτη, αλλά η τρίτη συνεργασία επί σκηνής για τους δύο καλλιτέχνες. Oι δύο τραγουδιστές συνεργάστηκαν για πρώτη φορά το 1993 στο Posidonio και το 1996 στο Διογένης κάνοντας τεράστια επιτυχία.

Πλέον, έρχονται για τρίτη φορά στην πορεία τους για να ταράξουν και πάλι τα νερά της διασκέδασης. Άκουσέ τους παρακάτω να ερμηνεύουν μαζί την επιτυχία «Το δηλητήριο» (το ντουέτο που είχε κυκλοφορήσει εκείνος σε συνεργασία με την Κωνσταντίνα) από την πίστα του Διογένης, στη συνεργασία τους το 1996. Ένα σπάνιο ακουστικό υλικό από την εποχή της συνεργασίας τους που έρχεται να μας δώσει μια μικρή γεύση από όλα όσα πρόκειται να απολαύσουμε από τους δυο τους τον φετινό χειμώνα. Καίτη Γαρμπή και Βασίλης Καρράς έρχονται φέτος… από τον βορρά μέχρι το νότο για να φέρουν τα πάνω κάτω στη διασκέδαση της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας!

Καίτη Γαρμπή – Βασίλης Καρράς: Άκουσε τους να ερμηνεύουν μαζί την επιτυχία «Το δηλητήριο»

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024