211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Droulias Brothers: Η συνάντηση με τον Βασίλη Καρρά στο χωριό του!

οι Droulias Brothers χαμογελαστοι
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Κωνσταντίνος Δρούλιας και Βασίλης Καρράς τραγουδούν μαζί

Οι Droulias Brothers έχουν κερδίσει την αγάπη του κοινού τα τελευταία χρόνια με τα μοναδικά τους ζωντανά προγράμματα. Κωνσταντίνος και Ηλίας βρίσκονται στα καλύτερά τους, ενώ η φετινή σεζόν θα είναι αναμφίβολα η καλύτερη για αυτούς, αφού θα συμμετέχουν στο νέο παιχνίδι του Ε, Survival.

Και ενώ ο Κωνσταντίνος και Ηλίας Δρούλιας βρίσκονται ένα βήμα πριν φτάσουν στην Κουρούτα όπου θα διεξαχθεί το νέο ριάλιτι επιβίωσης, το βράδυ της Κυριακής βρέθηκαν στο «Χωριό της Ειρήνης» του Βασίλη Καρρά. Εκεί, ο διάσημος τραγουδιστής έδωσε το μικρόφωνο στον Κωνσταντίνο Δρούλια, όπου κρατώντας τον στην αγκαλιά του, τον αποθέωσε.

Να δούμε άραγε κάποια συνεργασία και στη πίστα την επόμενη σεζόν ανάμεσα στους αγαπημένους καλλιτέχνες; Πάντως, ο Βασίλης Καρράς έχει ήδη κλείσει το επόμενο βήμα του που θα είναι στη Θεσσαλονίκη με την Καίτη Γαρμπή και τον Χρήστο Μενιδιάτη. Οι τρεις καλλιτέχνες θα ενώσουν τις φωνές τους στη σκηνή του Vogue Club και στη συνέχεια σε εκείνη της Ιεράς Οδού. Παράλληλα, οι Droulias Brothers θα κερδίζουν το τηλεοπτικό ενδιαφέρον του κοινού μέσα από το νέο παιχνίδι που θα μας καθηλώσει, Survival. Εν αναμονή της μεγάλης πρεμιέρας.

Droulias Brother: Η συνάντηση με τον Βασίλη Καρρά στο χωριό του:

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024