211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Barbarella Athens: Χαμός στην πρεμιέρα Δημητρίου – Αναστασιάδη

Δημητρίου - Αναστασιάδης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Οι δύο καλλιτέχνες έδωσαν δυναμικά το εναρκτήριο λάκτισμα.

Την Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2024, το νέο αθηναϊκό spot Barbarella Athens γέμισε από τη λάμψη μεγάλων σταρ, καθώς η θρυλική Άντζελα Δημητρίου συνάντησε τον εκρηκτικό Δήμο Αναστασιάδη, οι οποίοι έρχονται υποσχόμενοι να μας χαρίσουν ανεπανάληπτες νύχτες γεμάτες μουσική και χορό, μετά την πρεμιέρα τους.

Κάθε Τετάρτη και Σάββατο, το Barbarella θα φιλοξενεί αυτό το ξεχωριστό μουσικό σχήμα, προσφέροντας στο κοινό της Αθήνας την ευκαιρία να ζήσει αξέχαστες στιγμές διασκέδασης. Στο πλευρό των δύο αυτών αξιοσημείωτων καλλιτεχνών βρίσκονται και άλλοι νεαροί καλλιτέχνες, που ανοίγουν τη βραδιά με έναν μοναδικό και νεανικό τρόπο.

Το νυχτερινό κέντρο ανακοίνωσε επίσημα αυτή τη συνεργασία πριν λίγο καιρό, ενώ, εκτός από τα βίντεο από τις τελικές πρόβες του σχήματος που μοιράστηκε, δημοσίευσε και στιγμιότυπα από τη μεγάλη πρεμιέρα, όπου στην κυριολεξία επικράτησε το αδιαχώρητο. Η πίστα γεμάτη λουλούδια και το κοινό γέμιση το νυχτερινό κέντρο, ένας χαμός επικράτησε την πρώτη αυτή βραδιά του κέντρου!

Barbarella Athens: Χαμός στην πρεμιέρα Δημητρίου – Αναστασιάδη

Άντζελα Δημητρίου: Απούσα Από Τη Συνέντευξη Τύπου

Tη Δευτέρα, 5 Φεβρουαρίου, έγινε η καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου για το νέο σχήμα στον χώρο του νυχτερινού μαγαζιού, ωστόσο η τραγουδίστρια ήταν απούσα.

Η Λαίδη επέλεξε να μην εμφανιστεί στη συνέντευξη τύπου μιας και έχει πάρει μεγάλη έκταση το θέμα με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη και τον γαμπρό της, Φώτη Λώση και σίγουρα οι δημοσιογράφοι θα τη ρωτούσαν για τη ρήξη της σχέσης τους.

Ο Δήμος Αναστασιάδης είπε για τη νέα του αυτή συνεργασία στην κάμερα του Happy Day:

«Είναι μια συνεργασία που έχει να μου δώσει πάρα πολλά και αυτό που παρουσιάζουμε στον κόσμο είναι κάτι ξεχωριστό. Η συνεργασία μας είναι πάρα πολύ καλή. Η Άντζελα είναι ένας άνθρωπος extra large, ένας άνθρωπος που δεν κρατάει τίποτα για τον εαυτό του, θα τα δώσει όλα 100%. Όποιος την ξέρει, ξέρει ότι είναι ανοιχτή και ακομπλεξάριστη».

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024