211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Μαζωνάκης: Φωτογραφίες από το φωτεινό και μεγάλο σπίτι του

Γιώργος Μαζωνάκης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πολλές φορές μάς το έχει δείξει από το Instagram.

Στον χώρο της ελληνικής μουσικής σκηνής ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι ένας ξεχωριστός πρωταγωνιστής, ένας καλλιτέχνης που αγαπήθηκε βαθιά από το κοινό του.

Η προσωπικότητά του και το μοναδικό του στυλ συζητήθηκαν ευρέως. Μέσα από αναρτήσεις στα social media και ένα εντυπωσιακό video clip, μας άνοιξε τις πόρτες του σπιτιού του, αποκαλύπτοντας τον κόσμο του.

Το τραγούδι «Διανυκτερεύω» έγινε ένας ακόμα τρόπος να μας καλωσορίσει στον προσωπικό του χώρο, μια ομορφιά που μοιράζεται με αγάπη και ευγνωμοσύνη προς το κοινό του.

Συγκεκριμένα, το τραγούδι «Διανυκτερεύω» είχε γυριστεί εκεί, με τον ίδιο να είχε σχολιάσει σε ανάρτησή του ότι: «Το σπίτι μου, το καμαρίνι μου, οι δρόμοι που αγαπώ και ο Βαγγέλης της καρδιάς μου που μόνο στα χέρια του αφήνω με εικόνες να δείξει το “καταφύγιο” αλλά και το “στρατηγείο” μου. Από εμένα το Γιώργο, για όλους εσάς με την αγάπη μου, ένα τραγούδι που λάτρεψα!».

Ο καλλιτέχνης μένει στα Νότια Προάστια και το σπίτι του είναι αρκετά μεγάλο και είναι διακοσμημένο σε σκανδιναβικό στυλ. Όλοι οι χώροι είναι μεγάλοι και φωτεινοί και μάλιστα εντυπωσιακή είναι και η μαρμάρινη σκάλα.

Δες παρακάτω στιγμιότυπα που έχει μοιραστεί ο ίδιος κατά καιρούς.

Γιώργος Μαζωνάκης: Φωτογραφίες από το φωτεινό και μεγάλο σπίτι του

Παράλληλα, το Φωταέριο 2024 άνοιξε τις πόρτες του για να υποδεχτεί το κοινό του με ένα σχήμα – έκπληξη: ο Γιώργος Μαζωνάκης μπήκε και πάλι στο τιμόνι του προγράμματος και μαζί του ήρθε και ο Ηλίας Καμπακάκης ως μια προσθήκη που κανείς δεν περίμενε!

Μετά από αρκετές αναβολές και παρατάσεις που πήρε το σχήμα επί σχεδόν έναν μήνα, η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα έγινε στις 2 Δεκεμβρίου 2023, Σάββατο, και έκτοτε είναι κοντά στο κοινό με το πιο ανεβαστικό και ανατρεπτικό πρόγραμμα στην πόλη!

Φυσικά, η πρεμιέρα ήταν Sold out και στο νυχτερινό κέντρο επικράτησε ο απόλυτος πανικός, όπως θα δεις και στο παρακάτω βίντεο! Οι δύο καλλιτέχνες πραγματοποίησαν ένα πρόγραμμα που σίγουρα θα είναι ένα από τα κορυφαία της σεζόν αυτής και πλέον έκλεισε δύο μήνες επιτυχημένης παρουσίας στην Αθήνα.

Το στέκι είναι ένα από τα μεγαλύτερα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας με μακρά ιστορία.

Την περσινή σεζόν στην πίστα του είδαμε τον Στέλιο Ρόκκο και την Πάολα, ενώ είδαμε και δύο ξεχωριστές εμφανίσεις από τον Ηλία Καμπακάκη εκεί πέρσι τον χειμώνα. Και τώρα η συνεργασία συνεχίζεται σε μία μόνιμη βάση κάθε εβδομάδα. 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024