211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Nox Athens: Αναβλήθηκε η παράσταση της Μαρινέλλας την Τετάρτη

Nox Athens, Μαρινέλλα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η ανάρτηση του νυχτερινού κέντρου.

Αναστάτωση προκλήθηκε μετά την προχθεσινή (7/2) ανακοίνωση που εξέδωσε το νυχτερινό κέντρο Nox Athens, όπου εμφανίζεται η Μαρινέλλα, στην οποία γινόταν γνωστό πως η επιτυχημένη καλλιτέχνης έπαθε μικρή κάκωση στο γόνατο.

«Η αποψινή παράσταση 7/2, στο Νοx, της Μαρινέλλας με την Μπέτυ Μαγγίρα και τον Στέλιο Διονυσίου, αναβάλλεται και θα μεταφερθεί σε νέα ημερομηνία που θα ανακοινωθεί άμεσα. Η αγαπημένη μας καλλιτέχνης λόγω μιας μικρής κάκωσης στο γόνατο, θα βρίσκεται σήμερα εκτός σκηνής. Οι Τετάρτες θα συνεχίσουν να είναι μαγικές αφού οι επόμενες παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν κανονικά», έγραψε το νυχτερινό κέντρο για την εξέλιξη αυτή.

Nox Athens: Αναβλήθηκε η παράσταση της Μαρινέλλας την Τετάρτη

Nox Athens: Αναβλήθηκε η παράσταση της Μαρινέλλας την Τετάρτη
Nox Athens: Αναβλήθηκε η παράσταση της Μαρινέλλας την Τετάρτη

Παράλληλα, να υπενθυμίσουμε ότι στο συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, απολαμβάνουμε ένα από τα πιο hot μουσικά σχήματα του φετινού χειμώνα, με πρωταγωνιστές τον μοναδικό Αντώνη Ρέμο και την Ελένη Φουρέιρα.

Ένα άκρως δυναμικό δίδυμο που βρίσκεται αναμφίβολα στις τοπ προτιμήσεις του κοινού στη διασκέδαση της Αθήνας.

Οι δύο καλλιτέχνες έδωσαν το πιο δυναμικό εναρκτήριο λάκτισμα στα τέλη Οκτώβρη για μια μοναδική χειμερινή σεζόν κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Πλέον, ολοκληρώνονται σχεδόν τρεις μήνες επιτυχίας για το σχήμα ενώ η συνέχεια αναμένεται ακόμα πιο δυναμική. Δες εδώ όλα τα ανοιχτά σχήματα της Αθήνας φέτος τον χειμώνα 2024.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024