211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Μπάμπης Στόκας | Πού και πότε θα τον δούμε ξανά live;

ο Μπάμπης Στόκας τραγουδαει την νεα του επιτυχια
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ύστερα από την αποχώρηση από το Estate

Ο Μπάμπης Στόκας ξεκίνησε τη χειμερινή σεζόν με άλλα σχέδια και τελικά αλλιώς εξελίχθηκαν στην πορεία. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης ξεκίνησε τις εμφανίσεις στο Estate, μαζί με τον Σάκη Ρουβά και την Ειρήνη Παπαδοπούλου, ωστόσο, μια εβδομάδα μετά την πρεμιέρα, η ανομοιομορφία του ρεπερτορίου οδήγησε στην αποχώρησή του από το σχήμα.

Δες επίσης: Φοίβος Δεληβοριάς – Μαρίνα Σάττι | Πού ξεκινούν εμφανίσεις;

Παρόλα αυτά, τον τραγουδιστή θα δούμε σύντομα και πάλι σε εμφανίσεις, ωστόσο, μόνο για δύο βραδιές. Η σκηνή που θα τον  φιλοξενήσει αυτή τη φορά, είναι εκείνη του Kremlino, μια από τις πιο αγαπημένες, νέες μουσικές σκηνές στην πόλη της Αθήνας, που έχει κερδίσει τη στήριξη του κοινού. Ο καλλιτέχνης θα εμφανιστεί εκεί για δύο Παρασκευές του Ιανουαρίου, έχοντας στο πλευρό του την Βίκυ Καραταζόγλου.

Δες επίσης: Σφίγγα | Όλο το πρόγραμμα για τον Ιανουάριο!

Για την ακρίβεια τους δυο τους, θα δούμε για πρώτη  φορά την Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου, ενώ το live θα επαναληφθεί την Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου, στην καρδιά του Πειραιά και στο αγαπημένο αυτό στέκι. Οι δυο καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους και είναι έτοιμοι να μας ενθουσιάσουν!

Μπάμπης Στόκας | Πού και πότε θα τον δούμε ξανά live;

Μπάμπης Στόκας

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024