211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ακτή Πειραιώς | Παράταση εμφανίσεων για το σχήμα

Ακτή Πειραιώς παραταση εμφανισεων για του ς Γιαννη Ζουγανελη Βασιλη Παπακωνσταντινου Δημητρη Σταροβα και Λαυρεντη Μαχαιριτσα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Παπακωνσταντίνου, Μαχαιρίτσας, Σταρόβας και Ζουγανέλης συνεχίζουν

Η Ακτή Πειραιώς βρίσκεται για ακόμα μια χειμερινή σεζόν στο επίκεντρο της νυχτερινής διασκέδασης με ένα από τα πιο αγαπημένα σχήματα. Κάθε βράδυ Σαββάτου, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Δημήτρης Σταρόβας, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και Γιάννης Ζουγανέλης παρουσιάζουν ένα εκπληκτικό πρόγραμμα που κερδίζει τις εντυπώσεις και έχει αγκαλιαστεί θερμά από το κοινό.

Δες επίσης: Μπάμπης Στόκας | Πού και πότε θα τον δούμε ξανά live;

Τους τέσσερις καλλιτέχνες έχουμε δει και άλλες φορές στο παρελθόν και αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα σχήματα. Μαζί τους, η Μιρέλα Πάχου, η Φρόσω Στυλιανού και ο Steve Tesser ολοκληρώνουν το πρόγραμμα με τον δικό τους μοναδικό τρόπο.

Δες επίσης: Σφίγγα | Όλο το πρόγραμμα για τον Ιανουάριο!

Η επιτυχία και η μεγάλη ανταπόκριση του κοινού οδήγησαν – όπως ήταν αναμενόμενο – στην παράταση των εμφανίσεων του σχήματος και έτσι, οι αγαπημένοι καλλιτέχνες, θα συνεχίσουν να είναι κοντά μας και τα επόμενα Σάββατα για να μας κρατούν την καλύτερη συντροφιά στην πόλη της Αθήνας. Μπαλάντες, ροκ διαχρονικά κομμάτια, πολύ χιούμορ, κομμάτια που έχουν μείνει ανεξίτηλα στο πέρασμα του χρόνου, τραγούδια σταθμοί αλλά και νέες κυκλοφορίες των καλλιτεχνών συνθέτουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα που κανείς δεν θα πρέπει να χάσει!

Ακτή Πειραιώς | Παράταση εμφανίσεων για το σχήμα

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024