211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Σφίγγα | Όλο το πρόγραμμα για τον Ιανουάριο!

Σφίγγα το νεο προγραμμα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Αναλυτικά, όλα όσα θα δούμε

Η μουσική σκηνή Σφίγγα άνοιξε φέτος τις πόρτες της στο κοινό της Αθήνας από την οδό Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής – πεζόδρομος Κιάφας 13 και αμέσως γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τις βραδιές που μας παρουσίασε.

Κάθε μήνα, η μουσική σκηνή ανανεώνεται και μας υποδέχεται με νέο πρόγραμμα που κερδίζει τις εντυπώσεις. Τι θα δούμε τον Ιανουάριο στη σκηνή της;

Σφίγγα | Όλο το πρόγραμμα για τον Ιανουάριο!

Δευτέρες (8, 15, 22 και 29/1): “Τα παιδιά της Σφίγγας”. Ο Σταμάτης Κραουνάκης και η Σπείρα Σπείρα σε ένα πρόγραμμα του Σταμάτη Κραουνάκη ειδικά για τη Σφίγγα! (είσοδος στο μπαρ 15€ με κρασί ή μπύρα, ώρα έναρξης: 21.00)

Τρίτη 23 Ιανουαρίου: Ο Νότης Μαυρουδής και ο Γιώργος Τοσικιάν παρουσιάζουν τη νέα τους εργασία με τίτλο Cafe Latino – El puerto (βιβλίο και cd από τις εκδόσεις Άπαρσις) με τη φωνή της Μόρφως Τσαϊρέλη. Θα μιλήσουν για το cd οι Μίλτος Πασχαλίδης (τραγουδοποιός- ερμηνευτής), Γιάννα Τριανταφύλλη (σκηνοθέτις – παραγωγός ραδιοφώνου) και Αντώνης Μποσκοΐτης (δημοσιογράφος – κινηματογραφιστής).

Τρίτη 30 Ιανουαρίου: Ο Θοδωρής Νικολάου παρουσιάζει τον πρώτο του προσωπικό δίσκο με τίτλο “Ομπρέλα” σε μουσικές και στίχους των Νίκου Αντύπα, Αντώνη Μιτζέλου, Θοδωρή Λαχανά, Νεκτάριου Μπήτρου, Μιχάλη Γκανά, Ηλία Κατσούλη και Πένυς Παπαδάκη. Συμμετέχουν οι Παντελής Θαλασσινός, Αντώνης Μιτζέλος και Βάγια Ζεππάτου.

Τετάρτες (10, 17, 24 και 31/1): Η Λίνα Νικολακοπούλου, σε βραδιές λόγου και μουσικής με ιδιαίτερους καλεσμένους. Μαζί της η Αλεξάνδρα Χρηστακάκη. Τραγουδούν οι Αργυρώ Καπαρού, Θοδωρής Βουτσικάκης, Γιάννης Παλαμίδας και το μουσικό σχήμα ΚουARTέτο. 10/1: Βασίλης Αλεξάκης , 17/1: Ρέα Γαλανάκη, 24/1: Μανώλης Γλέζος, 31/1: Βασίλης Δρογκάρης.

Παρασκευή 12 Ιανουαρίου: Η Γεωργία Αγγέλου, με αφορμή την κυκλοφορία του πρώτου προσωπικού της δίσκου με τίτλο «Κι έτσι αρχίζει το Τικ Τακ» σε παραγωγή της Νάνσυ Κανέλλη, παρουσιάζει με ανατρεπτικό τρόπο τα νέα της τραγούδια και ξετυλίγει ένα υπέροχο μουσικό παραμύθι που θα χαραχτεί στην μνήμη και την καρδιά σας. (ελεύθερη είσοδος, ώρα έναρξης: 21.30)

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου: Οι εκδόσεις “Μετρονόμος” παρουσιάζουν το νέο τεύχος του Μετρονόμου με μεγάλο αφιέρωμα στη Λίνα Νικολακοπούλου με πολλούς καλεσμένους σε μια πολύ ιδιαίτερη βραδιά.

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου: Ο Πάνος Μπούσαλης σε μία μοναδική εμφάνιση στη Σφίγγα με καλεσμένες του τις Έλενα Αναγώτου, Ευτυχία Μητρίτσα και Ελεάννα Φινοκαλιώτη.

Σάββατο 13 Ιανουαρίου: Ο Κώστας Λειβαδάς και οι Υπνοβάτες θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά ζωντανά τα τραγούδια από το cd που μόλις κυκλοφόρησε “Χαμένη διαδρομή”. Μαζί τους απρόβλεπτοι καλεσμένοι. Μετά το live θα ακολουθήσει party με dj τον Ξενοφώντα Ραράκο.

Σάββατο 20 και 27 Ιανουαρίου: O Πάνος Κατσιμίχας θα είναι φέτος στη Σφίγγα για 4 Σάββατα (20 -27 Ιανουαρίου και 3-10 Φεβρουαρίου), σε μια παράσταση που θα ανατρέξει όλη την πορεία των αδερφών Κατσιμίχα. Θα τον πλαισιώσουν το γκρουπ “Βack Pages” με ένα αφιέρωμα στο Bob Dylan και ο τραγουδοποιός Δημήτρης Καρράς.

Κυριακή 21 και 28 Ιανουαρίου: “Χιώτη, μάμπο”! Συνεχίζουν να είναι τα Κυριακάτικα απογεύματα στη Σφίγγα, όπου ζούμε όλη τη μοναδική σε αίγλη και επιτυχία, μουσική διαδρομή, του σπουδαιότερου ίσως οργανοπαίχτη λαϊκής μουσικής που γνώρισε ο τόπος μας .Του Μανώλη Χιώτη. Παίζουν και τραγουδούν οι Αλίκη Ζαχαροπούλου, Άννα Μελίτη, Νικόλας Παπακωνσταντίνου και άλλοι. Τη σκηνοθεσία και τα κείμενα υπογράφει ο Δημήτρης Αδάμης.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024