211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Μάκης Δημάκης | Χαμός με τη νέα του επιτυχία!

ο Μάκης Δημάκης σκεφτεται την καινουργια του επιτυχια
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

1.000.000 προβολές σε 20 μέρες

Ο Μάκης Δημάκης δε σταματά τα τελευταία χρόνια να βρίσκεται στο επίκενρο του ενδιαφέροντος του κοινού, παρουσιάζοντας νέες επιτυχίες που αγκαλιάζονται θερμά από αυτό. Την αναμενόμενη επιτυχία γνώρισε και η τελευταία του κυκλοφορία με τίτλο «Σήμερα είναι η μέρα μου» (βρες εδώ τους στίχους της νέας επιτυχίας). 

Δες επίσης: Frangelico | Μοναδικές γιορτές με τον Νίκο Μακρόπουλο!

Το τραγούδι κυκλοφόρησε πριν από περίπου έναν μήνα, και κατάφερε να συμπληρώσει 1 εκατομμύριο προβολές στο Youtube στις είκοσι μέρες κυκλοφορία του, αριθμός ρεκόρ που αποδεικνύει πως και αυτό το κομμάτι έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό του.

Δες επίσης: Demy | Οι δηλώσεις για την αποχώρησή της από το ΥΤΟΝ

Παράλληλα, ο καλλιτέχνης συνεχίζει τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις στην πίστα του Βοτανικού, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Μαζί με τον Σταμάτη Γονίδη παρουσιάζουν ίσως ένα από τα πιο ανταγωνιστικά προγράμματα της φετινής σεζόν με την προσέλευση του κοινού να είναι εκπληκτικά μεγάλη και να γεμίζει κάθε φορά τον χώρο του νυχτερινού κέντρου. Και φυσικά, ανάμεσα στις μεγάλες επιτυχίες που ερμηνεύει ο καλλιτέχνης είναι και το νέο αυτό κομμάτι που έχει αγαπηθεί πολύ και που μπορείς να ακούσεις και πάλι στο παρακάτω βίντεο!

Μάκης Δημάκης | Χαμός με τη νέα του επιτυχία!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024