211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ | Το προσκλητήριο του γάμου

ο Αντώνης Ρέμος παντευεται την Υβοννη Μποσνιακ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Kαι οι τέσσερις γνωστοί κουμπάροι

Η αντίστροφη μέτρηση για να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στις 15 Σεπτεμβρίου, ο Αντώνης Ρέμος (που φέτος θα εμφανίζεται ξανά στο Αθηνών Αρένα) και η Υβόννη Μπόσνιακ έχει ξεκινήσει. Έπειτα από αρκετά χρόνια σχέσης και την απόκτηση ενός παιδιού, της μικρής Ελένης, το διάσημο ζευγάρι πήρε την απόφαση να ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης και επίσημα. Μέσα από το προσκλητήριο του γάμου, που είδε το φως της δημοσιότητας, μαθαίνουμε πια όλες τις λεπτομέρειες για το μυστήριο.

Δες επίσης:Κωστής Μαραβέγιας – Τόνια Σωτηροπούλου | Μαζί στην Τήνο

Αν και αρχικά τα δημοσιεύματα τους ήθελαν να παντρεύονται στη Μύκονο, τελικά θα τελέσουν το γάμο τους στην Αττική. Πιο συγκεκριμένα, ο γάμος θα γίνει στο κτήμα του Δημήτρη Κοντομηνά και οι καλεσμένοι θα είναι αυστηρά διακόσιοι. Οι κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι ο Δημήτρης Κοντομηνάς, ο Γιάννης Παπαλέκας, ο Κώστας Πηλαδάκης και η Μαρία Μπεκατώρου. Μετά το Μυστήριο θα ακολουθήσει η γαμήλια δεξίωση στον ίδιο χώρο.

Δες επίσης: Άντζελα Δημητρίου: Γιορτάζει 40 χρόνια πορείας στο Βεάκειο

«Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής μας, το γάμο μας, το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018, στις 19.00, στην Βαρυπόμπη. Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα» γράφει λιτά το λευκό προσκλητήριο.

Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ | Το προσκλητήριο του γάμου

Αντώνης Ρέμος

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024