211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ: Πρώτη εμφάνιση μετά τον γάμο τους

Αντώνης Ρέμος εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πού βρέθηκε το διάσημο ζευγάρι;

Αντώνης Ρέμος και Υβόννη Μπόσνιακ ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου λίγες μέρες πριν μέσα σε μια ρομαντική τελετή σε κτήμα της Αθήνας. Οι δυο τους ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας ύστερα από 8 χρόνια σχέσης και έχοντας αποκτήσει ήδη μια κορή, την Ελένη. Το βράδυ της Πέμπτης έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση και βρέθηκαν στο Θέατρο Μουσούρη για να παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση «Ψέμα στο Ψέμα» με πρωταγωνιστή τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Δες επίσης: Orama | Ολοκληρώνει τις εμφανίσεις του ο Νίκος Βέρτης

Οι δυο τους κατέφθασαν στο θέατρο πιασμένοι χέρι χέρι και έδειχναν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί για να τους απαθανατίσει ενώ ύστερα από τέλος της παράστασης βρέθηκαν στα καμαρίνια και φωτογραφήθηκαν με τον διάσημο ηθοποιό και φίλο τους.

Δες επίσης: Νατάσσα Μποφίλιου | Παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα

Παράλληλα, ο τραγουδιστής βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για τις επερχόμενες εμφανίσεις του στην πίστα του Αθηνών Αρένα όπου θα συνεργαστεί με την Δέσποινα Βανδή. Οι δύο καλλιτέχνες θα δώσουν το πρώτο τους μουσικό ραντεβού στις αρχές Νοεμβρίου και έκτοτε θα είναι κοντά μας κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ.

Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ: Πρώτη εμφάνιση μετά τον γάμο τους

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024