211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νατάσσα Μποφίλιου | Παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα

Νατάσσα Μποφίλιου εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δες την μοναδική φωτογραφία που είδε το φως της δημοσιότητας

Η Νατάσσα Μποφίλιου παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Χρήστο Κορτσέλη, το περασμένο Σάββατο κάτω από άκρα μυστικότητα. Το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στο Χαϊδάρι και στιγμιότυπα από τον γάμο τους δεν είδαν το φως το δημοσιότητας.

Δες επίσης: Fantasia | Ξαφνικό τέλος στη συνεργασία με τον ΝΙΝΟ

Η γαμήλια δεξίωση πραγματοποιήθηκε στην «Ταράτσα του Φοίβου», που ανήκει στον καλό φίλο της τραγουδίστριας Φοίβο Δεληβοριά.

Δες επίσης: Πύλη Αξιού | Πάολα – Γιώργος Παπαδόπουλος – Δήμος Αναστασιάδης μαζί!

Το μόνο στιγμιότυπο που κυκλοφόρησε ήταν μία φωτογραφία στα social media όπου τα πρόσωπα του ζευγαριού έχουν καλυφθεί. Ωστόσο, φαίνεται πως στη φωτογραφία απαθανατίζεται η διάσημη τραγουδίστρια που επέλεξε να φορέσει ένα ρομαντικό νυφικό και να βάλει στα μαλλιά της λουλούδια. Στον γάμο παραβρέθηκαν πολλοί διάσημοι φίλοι και συνεργάτες της τραγουδίστριας, όπως ήταν αναμενόμενο. Ανάμεσα σε αυτούς, ο Κωστής Μαραβέγιας με τη σύντροφό του, Τόνια Σωτηροπούλου. Mάλιστα στιγμιότυπα από την παραμονή τους στο γάμο και τη δεξίωση μοιράστηκαν μέσα από τα social media.

Νατάσσα Μποφίλιου

Από το γάμο της Νατάσας δεν έλειψε και ο καλός της φίλος και ηθοποιός Δημήτρης Μωθοναίος με τον οποίο το ερωτευμένο ζευγάρι έβγαλε selfie.

Νατάσσα Μποφίλιου

Νατάσσα Μποφίλιου | Παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα

Νατάσσα Μποφίλιου

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024