211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πάνος Κιάμος | Γιόρτασε τα γενέθλιά του στην πίστα του Posidonio

Πάνος Κιάμος Posidonio εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Συνεχίζει ακάθεκτος την επιτυχία

Στις 4 Οκτωβρίου, ο Πάνος Κιάμος είχε τα γενέθλιά του και έκλεισε τα 42 του χρόνια. Ο διάσημος τραγουδιστής τα γιόρτασε με τον καθιερωμένο τρόπο που συνήθως κάνουν οι καλλιτέχνες: στην πίστα, αφού το βράδυ της Πέμπτης το Posidonio, όπου εμφανίζεται φέτος, έχει ανοιχτές τις πόρτες του.

Δες επίσης: Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ: Πρώτη εμφάνιση μετά τον γάμο τους

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης έκανε κανονικά το πρόγραμμά του όμως φυσικά, κατά τη διάρκεια της βραδιάς, μια έκπληξη τον περίμενε από τους συνεργάτες του, οι οποίοι ανέβηκαν στην πίστα με με μια τούρτα έκπληξη και τραγούδησαν το “happy birthday” στον αγαπημένο τραγουδιστή.

Δες επίσης: Κέντρο Αθηνών | Πότε κάνει πρεμιέρα ο Νίκος Οικονομόπουλος;

Μαζί με την Μαλού, το Νικηφόρο και τους Deevides ο αγαπημένος καλλιτέχνης συνεχίζει με δυναμικό τρόπο τις εμφανίσεις του στην αγαπημένη πίστα που έχει γίνει το στέκι του το τελευταίο διάστημα. Μια σειρά εμφανίσεων που έχει αγαπηθεί και αγκαλιαστεί θερμά από το κοινό της Αθήνας και το μόνο βέβαιο είναι πως θα εξακολουθήσει να έχει την απεριόριστη αγάπη του κοινού που κάθε εβδομάδα κατακλύζουν το νυχτερινό κέντρο. Δες παρακάτω στιγμιότυπα από την εμφάνιση του καλλιτέχνη και την έκπληξη που δέχτηκε.

Πάνος Κιάμος | Γιόρτασε τα γενέθλιά του στην πίστα του Posidonio

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024