211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Αντώνης Ρέμος – Νότης Σφακιανάκης: Πού θα τους δούμε μαζί;

Αντώνης Ρέμος
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

H μεγάλη συνάντηση έρχεται! 

Αντώνης Ρέμος και Νότης Σφακιανάκης αναμένεται να συναντηθούν για μια και μοναδική φορά. Όχι, δεν πρόκειται να τους δούμε σε κάποια πίστα, αλλά όπως όλα δείχνουν, ο δεύτερος θα είναι καλεσμέν0ς στη ραδιοφωνική εκπομπή του πρώτου, στον Μουσικό 98,6, την ερχόμενη Τετάρτη.

Δες επίσης: Υποκρίνεσαι Λούκας Γιώρκας Στίχοι

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από την  εκπομπή Το πρωινό, όπου εκεί μίλησε για το θέμα ο Θέμης Γεωργαντάς και έκανε την αποκάλυψη. Ο Θέμης τόνισε: «Έκανε πρόταση ο Αντώνης στον Νότη και σε πρώτη φάση, απ’ ότι γνωρίζω, είπε «ναι». Το μόνο που δεν ξέρω είναι αν βγει η εκπομπή με τον Νότη την άλλη Τετάρτη στο ραδιόφωνο»!

Δες επίσης:Γιάννης Κότσιρας: Θα γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά

Ο τραγουδιστής έχει ήδη παρουσιάσει πέντε εκπομπές, με πολύ αγαπημένους καλεσμένους, που έχουν γίνει το επίκεντρο. Ο τελευταίος καλεσμένος της εκπομπής του, ήταν ο σπουδαίος Χρήστος Νικολόπουλος, που μίλησε για την πορεία του (άκουσε εδώ ολόκληρη την εκπομπή). Παράλληλα, βρισκόμαστε εν αναμονή της επιβεβαίωσης της συνεργασίας αυτής, που έρχεται πολύ σύντομα. Δες όλα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή το Πρωινό στο παρακάτω απόσπασμα, όπου κάνει την αποκάλυψη ο Θέμης Γεωργαντάς.

Αντώνης Ρέμος – Νότης Σφακιανάκης: Πού θα τους δούμε μαζί;

https://www.dailymotion.com/video/x6ll7hh

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024