211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Αντώνης Ρέμος | Η εκπομπή με καλεσμένο τον Χρήστο Νικολόπουλο

Αντώνης Ρέμος
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Άκουσε όλη την εκπομπή με οικοδεσπότη τον Αντώνη Ρέμο 

Την Τετάρτη 6 Ιουνίου στις 8 το βράδυ, ο Αντώνης Ρέμος υποδέχτηκε στην ραδιοφωνική του εκπομπή έναν από τους κορυφαίους συνθέτες, τον Χρήστο Νικολόπουλο, που μπήκε στο studio του Μουσικού 98,6. Πρόκειται για την τέταρτη εκπομπή που πραγματοποιεί ο Αντώνης Ρέμος ως οικοδεσπότης.

Δες επίσης:Γιάννης Κότσιρας: Θα γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά

Ευδιάθετοι και οι δύο μοιράστηκαν με τους ακροατές του Μουσικού 98,6 στιγμές από το ξεκίνημα της καριέρας του δεξιοτέχνη στο μπουζούκι μέχρι και σήμερα, ενώ και ο Αντώνης Ρέμος θύμισε στον Χρήστο Νικολόπουλο μια ιστορία για την πρώτη φορά που ο ίδιος ερμήνευσε τραγούδι με την υπογραφή του μπροστά σε κόσμο -και ήταν μόλις 17 ετών.

Δες επίσης:Γιάννης Πάριος | Eπανέρχεται με ολοκαίνουριο τραγούδι

Οι δύο καλλιτέχνες έχουν συνεργαστεί και στην πίστα, και συγκεκριμένα εκείνη του Διογένης Studio μαζί με την Γλυκερία. Ένα σχήμα που φυσικά είχε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον τη χρονιά εκείνη και είχε πρωταγωνιστήσει στη διασκέδαση της Αθήνας. Πλέον, ο Ρέμος έχει επιστρέψει στην πίστα του Αθηνών Αρένα. Εκεί τον είδαμε τον περασμένο χειμώνα, με την Ελένη Φουρέιρα, ενώ θα τον δούμε και την ερχόμενη σεζόν με τη Δέσποινα Βανδή.

Αντώνης Ρέμος | Η εκπομπή με καλεσμένο τον Χρήστο Νικολόπουλο

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024