211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιάννης Πάριος | Eπανέρχεται με ολοκαίνουριο τραγούδι

Γιάννης Πάριος
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ποιος θα είναι ο τίτλος του;

Δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του τελευταίου του δίσκου, ο Γιάννης Πάριος ετοιμάζεται να επιστρέψει δισκογραφικά με ένα τραγούδι που κερδίσει τις εντυπώσεις και θα αγαπηθεί πολύ από το κοινό του.

Δες επίσης: Γιώργος Θεοφάνους – Κωνσταντίνος Χριστοφόρου | Εμφανίσεις στο 4711

Το νέο τραγούδι «Φάρσα Μου Κάνει Η Μοναξιά Μου» κυκλοφορεί τις επόμενες ημέρες από τη Minos EMI / Universal, τον ένα και μοναδικό δισκογραφικό σταθμό στην ένδοξη καριέρα του Γιάννη Πάριου.

Δες επίσης: Ταράτσα του Φοίβου | Πρεμιέρα για δεύτερη χρονιά στην Αθήνα

Ο τίτλος του είναι «Φάρσα Μου Κάνει Η Μοναξιά Μου» και αποτελεί άλλη μία προσωπική ιστορία του ανυπέρβλητου αυτού καλλιτέχνη, όπως και εκατοντάδες άλλα τραγούδια που γεννήθηκαν μέσα στην ψυχή του και έγιναν προσωπικά βιώματα όλης της Ελλάδας. Ο έρωτας και το συναίσθημα του παρέχουν αδιάκοπα πνοή και η μοναξιά τον πιάνει πάντα από το χέρι για να συνεχίσει να γράφει τραγούδια με την ίδια δύναμη και θέληση.

Tον αγαπημένο τραγουδιστή απολαύσαμε τον χειμώνα σε εμφανίσεις στη σκηνή του baraonda. Η αυλαία έπεσε στα τέλη Απριλίου και έκτοτε αναμένουμε τα επόμενα βήματα του αγαπημένου καλλιτέχνη. Σε ποια πίστα θα τον απολαύσουμε ξανά; Θα μάθουμε σύντομα, ενώ τις επόμενες μέρες θα μπορούμε να απολαύσουμε και ολοκληρωμένο το νέο του τραγούδι.

Γιάννης Πάριος | Eπανέρχεται με ολοκαίνουριο τραγούδι

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024