211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιάννης Κότσιρας: Θα γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά

Γιάννης Κότσιρας
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το ζευγάρι θα αποκτήσει και δεύτερο παιδί

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Γιάννης Κότσιρας και η σύζυγός του, Κατερίνα Πέρρου, ετοιμάζονται να φέρουν στον κόσμο τον δεύτερο καρπό του έρωτα τους. Η Κατερίνα διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και το ζευγάρι φαίνεται πως πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Δες επίσης:Ταράτσα του Φοίβου | Πρεμιέρα για δεύτερη χρονιά στην Αθήνα

Μετά τον πρώτο τους γιο Νικόλα, ο οποίος πήρε το όνομα του πατέρα του Γιάννη Κότσιρα, ετοιμάζονται για το 4ο συνολικά μέλος της οικογένειας τους για να ολοκληρώσει για τα καλά την οικογενειακή τους ευτυχία.

Δες επίσης:Γιάννης Πάριος | Eπανέρχεται με ολοκαίνουριο τραγούδι

Παράλληλα, ο τραγουδιστής ετοιμάζεται για την καλοκαιρινή σειρά συναυλιών του, με τις οποίες θα βρεθεί κοντά στο κοινό του, ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε και τον νέο του δίσκο, που είναι ένα best of με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της πορείας του, που μετρά εδώ και πολλά χρόνια. Πλέον, έχοντας αποκτήσει πολλές, αλλά και ένα φανατικό κοινό, βρίσκεται σε μια από τις καλύτερες φάσεις της καλλιτεχνικής του πορείας, ενώ το συνοδεύει και με την απόλυτη ευτυχία στην προσωπική του ζωή, αφού ετοιμάζεται να γίνει πατέρας για δεύτερη φορά και να ολοκληρώσει την οικογενειακή του ευτυχία.

Γιάννης Κότσιρας: Θα γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024