211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιάννης Ξανθόπουλος: Η επιστροφή στο Instagram μετά το τροχαίο που ενεπλάκη

Γιάννης Ξανθόπουλος
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ενάμιση μήνα μετά το συμβάν.

Σάλος είχε προκληθεί τον περασμένο μήνα, όταν ο Γιάννης Ξανθόπουλος ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο. Όπως ήταν λογικό, ο τραγουδιστής βρισκόταν σε σοκ και απείχε από τα social media για τουλάχιστον έναν μήνα αλλά και από ζωντανές εμφανίσεις.

«Η ζωή για κάποιο λόγο μου έβαλε μια σκληρή δοκιμασία. Προσπαθώντας να αποφύγω το ένα κακό, έπεσα σε χειρότερο κακό. Επέζησα από αυτό το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο χάθηκε μια ζωή. Δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσουν αυτό που αισθάνομαι. Λυπάμαι πάρα πολύ… Συλλυπητήρια στην οικογένεια του παιδιού, θα προσεύχομαι για εκείνον.

Δύναμη και υγεία στο παιδί που επέζησε. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο μέσα από την καρδιά μου για τα τόσα μηνύματα αγάπης και στήριξης!! Μου δίνετε πολύ δύναμη» είχε γράψει στο προσωπικό του προφίλ, τότε.

Σήμερα, σχεδόν ενάμιση μήνα το δυστύχημα που συνέβη τότε, ο νεαρός καλλιτέχνης επέστρεψε στο Instagram. Στην ανάρτηση που έκανε, που είναι ένα βίντεο σε στόρι, τον βλέπουμε να παίζει πιάνο. Δες παρακάτω την ανάρτηση του καλλιτέχνη, ο οποίος φαίνεται αργά, αλλά σταθερά, να ξεπερνάει το πολύ δυσάρεστο συμβάν και πηγαίνει παρακάτω.

Γιάννης Ξανθόπουλος: Η επιστροφή στο Instagram μετά το τροχαίο που ενεπλάκη

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024